sobota, 31. januar 2009

Tri nove deklice in poskusi s papirnatimi servetki

Sem človek, ki rad poskuša nove stvari in tehnike.Tako sem na blogu BojaMoje videla prispevek o servetkih in plastični foliji.( Linka še vedno ne znam narediti, sem grozna , ampak ga lahko poiščete pri strani. Tam imam link do bloga BojeMoje)
Takoj sem poskusila. Rezultati so mi bili zelo všeč. Takšna podlaga za čestitko je super. Izgleda kot, bi bila iz blaga, ima strukturo, pač odvisno od servetka in še papir nastane malo trši, ampak se super obdeluje naprej.

Tako so nastale tri nove čestitke.

Prva je vijola-zelena Tilda. Tukaj sem poskusila tudi nov embossing prahec, ki pa skoraj ni prišel do izraza. Na rožici sem s štempiljko z vijugico odtisnila z glue pad samo po vsakem listku in embosirala. Vijola podlaga pa je od servetka, mi je zelo všeč, ker je lepa na otip.







Naslednja je rdeče -črna Sarika. pri tej čestitki sem veliko senčila z distres blazinico old paper.Vendar mi je čestitka zelo všeč, čeprav sem bila v dvomih, ko sem izbrala ta servetek za čestitke- zaradi barve namreč-črna.



Zadnja , ki je nastala pa je rožasta, mi je tudi zelo všeč, ker je zelo živahna. Tudi tu je podlaga servetek, vendar pa nima tako močno izražene strukture, najbrž zato, ker je servetek slabše kvalitete, je pa zato lepih živahnih barv., ki me spominjajo, da pomlad ni več daleč. ( vsaj upam, da pride kmalu)

7 komentarjev:

  1. Se kar ne morem odločiti, katera je lepša. Res so srčkane in zelo lepo narejene. Bravvo, bravo, bravo!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse tri so čudovite. Tisto hihitajočo se Tildiko bi pa tako rada imela. :) Krasna je.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala za pohvale. Tudi meni so všeč ti odtiski, podlage pa so prav zanimive.

    OdgovoriIzbriši