nedelja, 1. marec 2009

Delovni vikend in novi markerji

Ta vikend je bil res deloven.Najprej sem v soboto malo pospravljala, ker čez teden enostavno ne utegnem. Lotila sem se tudi likanja( tega je vedno čez glavo). Popoldan pa sem šla z otrokoma po kredenco. Videla sem jo v reklami v Bauhausu. Čisto preprosta kredenca iz masivnega smrekovega lesa, idealna za moj material in orodja za ustvarjanje.Popoldan je minil v sestavljanju in polnenju omarice.Ko pa smo že bili v BTC-u sem zavila še v Levčka.Tam sem kupila nekaj za nakitkanje( sem po dolgem času spet poskusila, ker sem se prijavila na swap ogrlic- pa mi je zadišalo). Potem smo pa zavili še v Art. Markerji so me tako vabili- tisti tapravi Tria.Ampak so tako dragi, pa še ne vem , kako bi jaz s tistimi barvala, ko so pa alkoholni, pa se ne da nič popravljat.Tako sem se odločila za Letraset Aqua promarkerje na vodni osnovi. Se mi zdi, da potem lahko še kaj z vodo rešim ali pa tudi ne.
Zvečer pa sta nastali dve čestitki.

Prva čestitka je narejena kot ponavadi. Pobarvana z derwent barvicami. Papirji so doma natisnjeni in osenčeni z distressi. Urejena je notranjost in zadnji del čestitke.Predlogo zanjo sem vzela na Friday Skethers.
Druga čestitka pa je nastala po navodilih izziva na novem blogu, Magnolia Down Under.To je njihov prvi izziv. Hočejo pa rdeče, Tildo in jesen. To čestitko sem pobarvala z novimi markerji. Povejte kaj mislite o njej oz. o barvanju- bodite kritične prosim.Papirji so iz Memoriesa in osenčeni z distressi. Z njimi sem pobarvala tudi rdeči roži.

13 komentarjev:

  1. Krasni čestitki, lepo si ju spedenala.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudoviti sta! Všeč so mi barve, katere si uporabila! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni sta obe čestitki všeč :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Obe čestitki sta lepi. Meni osebno so bolj všeč tople barve na drugi. Pa tista čudovita robna štanca...

    OdgovoriIzbriši
  5. What a gorgeous card Alenka, thanks for playing along :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Oh your card is just adorable. I love it and you have done the theme to a tee, gorgeous. Thanks for playing along :)
    Kellie

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudoviti sta.
    O markerjih in barvanju z njimi pa nimam pojma, ker jih ne uporabljam.Meni deluje lepo pobarvano, kakšna pa bi bila razlika proti Tria, pa verjetno bolj veš sama.

    OdgovoriIzbriši
  8. Thank you so much for joining us on our first challenge. I just adore your card - so pretty. Hope you'll join us again.

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni sta obe prekrasni. Tildo si lepo pobarvala z novimi markerji.

    OdgovoriIzbriši
  10. Obe čestitki sta čudoviti in zelo lepo pobarvani. Promarkeji so tudi zelo fajn in vidim da ti delo z njimi gre dobro od rok. Kaj pa kredenca? A je že polna materiala in orodja? Je še kakšna prosta polička? :)

    OdgovoriIzbriši
  11. This is absolutely adorable!! Love it..
    Hugs, Linda

    OdgovoriIzbriši