četrtek, 5. marec 2009

Dopust, slabo vreme in čestitke

Moram porabiti lanski dopust, pa sem zdaj tri dni na dopustu. Vreme je slabo, dež pa še enkrat dež. Najbrž je to zato, ker imamo v soboto srečanje, ha-ha-ha(toliko žensk na kupu- bo slabo vreme, saj je že).
Vendar mene dež ne moti pri ustvarjanju oz. pri čestitkanju. Nastale so štiri čestitke.
Prva je vijoličasta s čipko, narejena po predlogi Wiff of Joy .Papir je printan doma, enobarvnega pa sem poštempljala z vijugico. Uporabila sem distresse za senčenje. Barvala sem s promarkerji aqua, rožice na obleki pa poudarila s Sakura pisalom. Dodala sem še čipko in uredila notranjost.
Naslednja je za izziv A spoon full of sugar. Tukaj so hoteli na čestitki trgane robove. Spet sem malo štempljala, senčila z distressi, trgala in lepila. Za motiv sem izbrala simpatičnega Kyla z marjetico. Moja nova štempiljka. Pobarvan je z distressi.
Potem je nastala ena hudo roza čestitka. Po predlogi Everybody art Challage je nastala čestitka. Pri Magnolia VS Stampavie pa so hoteli čipko in perle. Čestitka je narejena , kot ostale .Pri vrtnici, pa nisem dobro pogledala in sem namesto prozornega glaze pisala, vzela belo glaze pisalo. Tako je nastala ta čudna vrtnica.Zadnja čestitka pa je narejena za Truly Scrumptious .Uporabila sem še eno novo štempiljko, ki pa sem jo dobila gratis pri malo večjem nakupu.Čestitka je zelo živahnih barv, da prežene to turobno vreme.

11 komentarjev:

  1. Nate ima pa slabo vreme dober vpliv. Lepe čestitke so nastale.

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam s Suzy, res nate vpliva dobro tole vreme! Čestitke so ena a! Vse so super lepe, sam da je prva meni za malenkost lepša, všeč so mi barve in šatampilka in papir! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  3. Vse so prelepe čestitke. Mi je pa zelo všeč tale šarmer z rožico in me zanima kje si nabavila to štampiljko.

    OdgovoriIzbriši
  4. OOO...same lepotičke.
    Ti bi morala biti ves čas na dopustu.) In tudi meni je všeč šarmer z rožico. Ne vem ....mogoče zaradi izbora barv, natrganih robov......

    OdgovoriIzbriši
  5. WOW!! These are all just Fabulous!! Lovely work!!
    Hugs Linda

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaz bi tudi dopust :( Pa mi ga nič ne ostaja, pa nič ga ne smem več vzet. Sem ga imela pravzaprav prejšnji teden :)
    Tako pridna kot ti pa sploh ne bi bila, to pa že vnaprej vem.
    Prav lepe čestitke so, vse po vrsti.

    OdgovoriIzbriši
  7. Vsaka je nekaj posebnega. Super čestitke.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  8. Vse 4 so lepe, malce prednosti pa ima druga, ko je tako lepo natrgana, in četrta, ki žari v ta turobni in neskončno dolgi teden. Odlično izkoriščen dopust.

    OdgovoriIzbriši
  9. Koliko lepotic! Vidim, da je bil dopust dobro izkoriščen.Lp!

    OdgovoriIzbriši
  10. Kljub vsemu, je pa dež kot kaže prav prišel:))

    OdgovoriIzbriši