sobota, 28. marec 2009

Sobota- dan za poskuse in nove ideje

Danes sem najprej dolgo brskala po blogih in iskala ideje , izzive in kar tako pregledovala vsebino tudi mojega računalnika.Našla sem dosti , nekaj uporabila, nekaj papirjev natisnila in potem spet brskala. Ne vem ali je bilo krivo vreme ali pa kaj drugega. Tako me je" gnalo" delat čestitke, za mizo , pa se je vse ustavilo.
Nastale so nove čestitke, nekatere so mi všeč , nekatere pa mi izgledajo čudno.
Našla sem nov blog z izzivi Creative Inspirations in za njihov prvi izziv naredila tole.Štempiljko sem odtisnila z blazinico Versafine-vintage sepia. Odtis se mi je zdel tako nežen, ko ga je bilo treba pa pobarvat, se pa nisem znala odločit. Si kar nisem upala dodajati kakšne druge barve, kot je zdaj na njem.
Za Papertake Weekly sem naredila tole čestitko. Uporabila sem novo štempiljko, ki sem jo kupila, ker me spominja na mojega sina, čeprav njega s knjigo v roki ne vidiš nikoli. On ne bere knjig, ker mu branje povzroča težave, ima namreč disleksijo.
Za izziv Friday Sketchers sem naredila tole novo lepotičko. Tako imam še enega angelčka in zbirke WOJ.
Potem sem se odločila, da bom naredila eno pomladno . Imela sem že pobarvano deklico z marjetico in sem se odločila za barve papirja , ki jih ima deklica tudi na oblačilih.Bila sem zadovoljna sama s seboj.Ker mi je spet malo zmanjkalo idej, sem se usedla za računalnik in začela brskat.Naletela sem na izziv Our Creative Corner in ugotovim, da sem naredila čestitko prav za njihov izziv.
Na blogu JAK pa sem že dostikrat občudovala njene lepe,natančno narejene , take zelo"nobel" čestitke. Pa sem si rekla- probat ni greh!.Takole sem potem kopirala njeno čestitko(čeprav originalu ne seže do kolen),predvsem, da sem malo razgibala hroščka in poskusila še embosing tehniko.Saj za prvič ni tako slabo, da ne bi smela pokazat- bom pa še "trenirala".
Tako.Lepo nedeljo vam želim. Mene pa jutri čakajo drugačni izzivi- iz kota me vztrajno kliče perilo, si nabrž želi biti polikano in pospravljeno.

11 komentarjev:

  1. these cards are beautiful!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse so prelepe, ampak najbolj mi je pa všeč tisti fantin. Barve, mogoče tudi to, ker je fantovskih motivov bolj malo......O branju popolnoma razumem.

    Danes pa uspešno bratenje z likalnikom.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kot vedno si ogromno ustvarila! Vsaka je lepa po svoje, mi je pa najbolj všeč zadnja, ker je nekaj posebnega.
    PS
    Perilo pa je tudi moja slaba vest!

    OdgovoriIzbriši
  4. Gorgeous cards Alekna, love them all, they are all beautiful. Louise x

    OdgovoriIzbriši
  5. Beautiful cards hun, love the image and the colours used. Thanks for joining us at Creative Inspirations this week.

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj, kako ti uspe narediti toliko čestitk ??!!- kot po tekočem traku. Vse so lepe, edinstvene. Kar tako naprej. Lp!

    OdgovoriIzbriši
  7. O tole je bi pa pravi projekt ! Dopadejo se mi prav vse čestitke, a mi barve pri prvi prevagajo :)...perilo..ahhhhhhhhhh

    OdgovoriIzbriši
  8. Joj vedno rada izberem svojega favorita, če kdo več pokaže. Tule pa ne morem, čisto na vsaki je nekaj, kar bi z veseljem preizkusila!Tina

    OdgovoriIzbriši
  9. These are great! Thanks for joining us for the PTW challenge! x

    OdgovoriIzbriši
  10. Vse so luštne, le tale zadnja s pavsom mi je pa malo bolj všeč :) saj veš zakaj :)) pavs rula!

    OdgovoriIzbriši