ponedeljek, 30. marec 2009

Težek dan in bonbonček

Danes je bil res en hudo težek dan. Nisem se mogla "sestavit" in kaj koristnega ali manj koristnega naredit.Tako sem popoldne skoraj zaspala za računalnikom in sem si rekla-" Punca tako ne gre!" in sem se preselila na posteljo , kjer sem oddremala "dve kitici".
Zato vam bom šele zdaj zvečer pokazala, kaj pa me je danes vseeno močno razveselilo. Dobila sem bonbonček od Kristine. To je ena fejst punca, ki ima zlate roke in ustvarja čudesa.Njeni izdelki iz poli mase so čudoviti.
No pa poglejte kako je to lepo:
Poleg ogrlice in obeska za ključe, ki pa ga bom spremenila v obesek za ogrlico, ker je veliko prelep za ključe krasit( upam, da Kristina ne bo zamerila) sem dobila še odtiske in prav lušten tagec.
Včeraj pa sem dobila nagrado od Suzy, ki sem je bila tudi zelo vesela, vendar sem bila popolnoma brez energije, da bi to objavila tukaj. Hvala tudi Suzy za nagradico. Ker so mnoge že dobile tako nagradico, jo zdaj podeljujem še ostalim. Zaslužite jo pa vse, ker ste vse super punce, z mnogimi super idejami in prelepimi izdelki.BojaMoja
Helena
Sonja
Mojca
MCCrafty
Kokica

6 komentarjev:

  1. WOW! Congrats on too - on your award!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooooo hvala, hvala :)zdaj se moram pa le še potrudit naredit kakšno stvar več kot sem v zadnjem mesecu :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. O,kak lep bonbonček si ti dobila.Upam, da ti je kaj olajšal težki dan.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala za nagrado :)

    Hkrati pa čestitke za čudovit bombonček, ki si ga prejela. Lepo nosi..

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitam za bonbonček in nagrado! Se pa strinjam, da je obeska za ključe res kar škoda za ta namen-mora biti za vratom, da ga lahko vsi občudujejo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke za bombonček, jih je tako luštno prejeti, kajne ?...še posebej tako lepe :)...Hvala za nagradico!

    OdgovoriIzbriši