ponedeljek, 18. maj 2009

Še en ptiček bo odletel

Tako, malo smešno sem poimenovala svoje stvaritve tega vikenda. Naredila sem škatlico za knjigo in knjižno kazalo. Namenila se jih svoji zelo dobri sodelavki, ki gre v pokoj.
S sodelavko sva se super razumeli, včasih mi je bila kot druga mama. Veliko sva si zaupali in razumeli težave ene druge. Tako zdaj ne bom izgubila samo sodelavke , ampak se bo rahlo oddaljila še ena dobra prijateljica.Želim ji , da v pokoju uživa , obišče veliko hribov in gora, preživi lepe trenutke z družino doma in v Kanadi.
Jaz pa ne bi bila jaz , če ne bi izkoristila priložnost in ta izdelek prijavila tudi na kakšen izziv.Tako je ta teden idealen izziv na ABC challenge, kjer nočejo čestitke.Škatlico sem naredila iz tršega papirja, pokrov in dno sta iz lepenke.Uporabila sem papir kupljen v Memoriesu,"pravo" čipko, kupljene drobne vrtnice in papirnate zelene marjetice. Delal je tudi hročšek. Štempiljki ptičkov sem odtisnila in embosirala s srebrnim embosing prahom. Okrogla papirnata čipka, pa se je valjala med materijalom že par let.
Sodelavke pa so me prosile naj naredim še čestitko , ki ji jo bomo dale s skupnim darilom. Naredila sem tole modro čestitko, ki pa seveda spet odgovarja izzivu. Tokrat so na blogu Creative Inspirations hoteli embossing.Na moji čestitki ga je dovolj. Hrošček je veliko delal!:):) Vrtnice sem naredila sama. Embossing na metuljčku pa sem malo poudarila z distressi.Uporabila sem še biserčke in taka enostavna voščilnica je bila narejena kar hitro. Upam, da jim bo všeč.
Naj vam povem še novost. Odkrila sem nov blog z izzivi The Next Level. Začnejo 1. junija in ponujajo velik bonbonček. Mislim, da bodo izzivi zanimivi, ker ga urejata dve zelo dobri ustvarjalki.Obljubljata pa tudi navodila za izdelavo(tutorials), razne trike in nasvete in še mnogo tega.Poglejte !

20 komentarjev:

  1. Saj ne vem, kaj mi je bolj všeč, škatlica ali čestitka :) Oboje je zelo lepo, domiselno, škatlica tudi praktična. Pridna :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako škatlica kot voščilnica sta enkratni.

    OdgovoriIzbriši
  3. O kake lepotičke, si se pa zelo potrudila! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  4. Enkratno je oboje! Modra voscilnica je kjutkana, ampak skatlica je pa naravnost fantasticna. Tako lepo barvno skombinirano, taksni preprosti in domiselni detajli - cudovito! Po mojem bo obdarovanko kap - daj, nesi s seboj kaksen osvezilni robcek za vsak primer :)))
    LP, Tulpika

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovito!!!

    In prosim, kako lahko napišeš, da je voščilnica enostavna? Izjemno lepo je dodelana. Škatlica in kazalo pa ... prava poezija za oči ... res super!

    OdgovoriIzbriši
  6. Oboje je fenomenalno in tudi meni se zdi, da voščilnica niti od daleč ni enostavna.

    OdgovoriIzbriši
  7. Obe sta čudoviti! Elegantni.

    OdgovoriIzbriši
  8. Si postala prava mojstrica teh škatlic. Krasna je!
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovito darilo ob upokojitvi! Mislim, da ji bo priklicalo solze v oči, saj se vidi, da je narejeno iz srca in ljubezni!

    OdgovoriIzbriši
  10. Beautiful work, I love it.
    Thanks for joining the ABC challenge this week.
    Hugs
    Jen x

    OdgovoriIzbriši
  11. Alenka thankyou so much for your wonderful support of our new blog The Next Level - it really is appreciated xxx

    OdgovoriIzbriši
  12. WOW!! These are all just stunning.. Love the box.Such beautiful work..
    Hugs, Linda

    OdgovoriIzbriši
  13. Obe sta mi všeč, še posebej se mi dopade, ko si na spodnji del pokrova dodala ptička.

    OdgovoriIzbriši
  14. Gorgeous - love the box and bookmark!
    Thanks for joining us at the ABC Challenge this week!
    Helen x

    OdgovoriIzbriši
  15. Wonderful box. Glad that you wanted to participate in my little blog candy.
    Wish you good luck. Kram - Anki

    OdgovoriIzbriši
  16. Stunning work a beautiful gift, thanks for joining in the ABC fun this week. Hugs Alison x

    OdgovoriIzbriši