petek, 11. september 2009

Samo ena

Tokrat sem uspela narediti samo eno čestitko.Ne bom veliko pisala, ker nimam volje. Nimam volje prav za nič, samo odtiske barvam in ker se jih je nabralo kar nekaj, sem se odločila narediti še kakšno čestitko. Problem je bila postavitev in barve. Trenutno nimam idej in vse vidim bolj ali manj črno.V mislih iščem svoj"happy place", pa se mi močno izmika:(
Torej čestitka. Pomagala sem si z izzivi:)
Marlene je na blogu The Sugar Bowl naredila predlogo in tudi določila barve. Ta kombinacija mi je vedno všeč , zato sem jo uporabila in se malo bolje počutim:). Pri ABC Challenge pa so hoteli "Die cuts" in to tudi dobili. Se počutim še malo bolje.:)
Lep vikend vsem!

12 komentarjev:

  1. Lepa je, čeprav ti vidiš črno :) Saj bo bolje, nooo. Se mi zdi, da je zdaj eno tako čudno obdobje, ko vsi bolj skozi temna očala vidimo :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Lušna čestitka je! Alenka, upam, da boš čimprej bolje ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja tole depresivno obdobje je tudi meni že počasi začelo najedati živce, sam baje se obeta sonček, tako da bo kmalu bolje ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kar dolgo sem razmišljala, kaj naj ti napišem, ker vem, kako je, če se počutiš tako, kot se počutiš sedaj ti. Lahko ti rečem le tole: skozi komentarje in tvoje objave sem začutila, da si krasen človek. Tvoje besede, ki mi jih puščaš na blogu, mi vedno veliko pomenijo in vem, da so vedno napisane iskreno in od srca. Prav tako rada pogledam tvoje izdelke, ki so takšni, kot tvoji komentarji! Iskreni in od srca! Misli na jutri, vedno je bolje!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasna je, lušna štampilka in krasno si jo pobarvala! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  6. stunning! love the embossed detail!!

    OdgovoriIzbriši
  7. So very cute! Wonderful colors and I love the pearl accents.

    OdgovoriIzbriši
  8. Gorgeous work! Love the coloring, embossing and detailed papers. Thanks for joining the SB challenge and hope to see you in the next one too! Have a great day!

    OdgovoriIzbriši
  9. Upam, da ti je danes kaj boljše. Te razpoloženjske motnje so res ena velika nadloga. Bodi pogumna in zdrži še malo, boš videla da kmalu ne bo več vse črno. Lepa čestitika. Lp!

    OdgovoriIzbriši
  10. Takle teden in dogajanja pa res dodobra najedo ves sistem - ampak na čestitki se ne pozna niti malo. Prekrasna je, naslednji teden bo pa gotovo že boljši. Vse dobro!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Gorgeous card!
    Thanks for joining us at the ABC Challenge this week!
    Helen x

    OdgovoriIzbriši
  12. Moram priznati, da so tvoje čestitke obdelane do podtankosti in zelo so mi všeč tvoje barvne kombinacije in prepletenost elementov. Tista kuverta iz prejšnjega post-a pa me je fascinirala. Kako romantično!!!

    OdgovoriIzbriši