sreda, 3. marec 2010

Ker se ne upam.....

Ne upam se lotiti pausa!!!!
V hribih nad Litijo na zadnjem srečanju otočka mi je BojaMoja-mojstrica pausa pokazala kako se naredijo čudovite mojstrovine. Jaz jim pravim papirnata čipka. Pokazala mi je, mi pomagala z nasveti, odgovarjala na vprašanja,... Sploh se je zelo, zelo potrudila. Najprej sem ugotovila, da vidim toliko kot krt:):):) Pa saj sem to že vedela (samo priznati nočem). Zato sem si kupila lupo.Tako super namizno s svetilko. Zdaj bo delo lažje:):):)Tudi naprintala sem že malo enostavnejše motive za paus in ugotovila, da enostavnih sploh ni:(:(:(Takoj , ko malo bolje pogledam, že vidim, da bo veliko pikanja, rezanja, kompliciranega "drsanja", z mnogimi zavoji, vijugicami,... Vse je tako majhno, drobno,......Groza. Zgleda , da bom morala še po pogum v trgovino. Če je kje še kaj ostalo:):):)

Res se ga moram lotiti , pausa mislim, ker mi je BojaMoja dala eno luštno nagradico za moj blog. (O njej v drugi objavi, ker jo spremlja še nalogica.) Obeenem , pa me je opomnila, da bi rada videla napredek. Ojoj!!!!

Ampak medtem, ko zbiram pogum in iščem izgovore, sem naredila čestitko z vilo in morsko deklico.Pri teh štempiljkah mi je všeč , ker se tako lepo barvajo in imajo tudi ozadje, ki (vsaj jaz tako mislim) mora biti pobarvano. Prav z ozadjem imam včasih probleme. Prej sem na drugih odtisih pobarvala motiv , izrezala, malo osenčila in je bilo že pripravljeno za na čestitko.
No, zato so mi zanimive, da ne omenjam , da imam rada pravljična bitja:):)

12 komentarjev:

  1. Lučka ti bo prišla prav tudi pri prepletanu perlic :), vsaj meni moja, ki je sicer črne barve ;). Tvoje m. deklice so krasne....zelo lepo pobarvane in všeč mi je izbira papirja ter dodatkov. Hočemo še! In kar brez skrbi, tudi za paus imaš pogum, le malo ga spravi na plano :o).

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, tudi meni so pavsike papirnate čipke. Zelo so lepe. In sem ti kar malo fauš, da ti je BojaMoja to vse pokazala :-))) Pa le pogum in poskusi, jaz verjamem, da ti bo šlo.

    Čestitki sta lušni in vedno jih znaš tako lepo umestiti in skombinirati z ozadjem.

    OdgovoriIzbriši
  3. :)))) čakaaaammmmmm :)))))))


    ps ... a v Logatec tudi prinesem potrebščine?

    OdgovoriIzbriši
  4. Te vile in morske deklice ti resnično ležijo. Papir na zadnji je krasen. Tvoje barvanje pa super odlično.

    OdgovoriIzbriši
  5. Res luštni voščilnici, barvanje je 1A.

    O pausu pojma nimam, mojstrovine BojeMoje so itak razred zase, sama ne bi niti probala, tebi pa želim veliko poguma, pa če imaš že tako fensi pripomoček (lupo), kar hitro na delo :))))

    OdgovoriIzbriši
  6. Pavsanje je zame čista znanstvena fantastika in čestitke tisti katera se ga loti.Veliko vstrajnosti pa bo, saj ti nisi ena tistih kateri se ne upajo ;))
    Zelo lepa so tudi tvoje vile,lepo si ih pobarvala in skombinirala,všeč so mi.

    OdgovoriIzbriši
  7. tele morske sanjačke so tako privlačne... odlične kombinacije.
    s pavsom sem imela pa te dni prvič bolj od blizu opravka... ne, nisem delala čipk, so bile že narejene; samo lepila sem ga na podlage in potem vključila v razstavo... komaj sem te mojstrovine upala prijet. in bolj, kot se ga gledala, bolj se mi je zdelo, da je samo za v vitrino:) le pogumno... vem, da bo čudovito...

    OdgovoriIzbriši
  8. Jaz vem, da boš s pausom delala krasote, tako kot s fimom. Napasla sem se ob tvojih zadnjih mojstrovinah! Krasne nove štampiljke in predvsem čudovito pobarvane , pa fimo obeski so mi zelo, zelo lepi!

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitki sta čudoviti, čeprav me malo presenetijo, vsakič sproti :)) A nisi rekla, da je dovolj cukrastih deklic? :)))) Jaa, saj vem, kako je s tem zarečenim kruhom :)
    Lučka pa fajn zgleda, uporabna :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Tudi jaz imam rada pravljična bitja in tvoje deklice so super. Vse ti gre tako dobro od rok, d ane dvomim, d ane boš "osvojila" tudi pausanja.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudoviti čestitki, tko lepo skombinirani :)
    Vile so zakon, a ne?

    OdgovoriIzbriši
  12. Ma dej kej si ne upaš,jaz te pa poznam pa vem da že delaš,sam ne pokažeš:):)

    Ampak vile ti pa ležijo a?Lepe.:)

    OdgovoriIzbriši