nedelja, 18. julij 2010

Konec prvega dela dopusta

Bilo je vroče!!!!!!!Res vroče!!!!!!!!!

Hvala bogu, da smo bili ravno ta teden na dopustu.Vreme nam je služilo, vseh 7 dni. Veliko, ampak tokrat res veliko smo se namakali, plavali, uživali v vodi. Bili smo v Čatežkih toplicah. Res je bilo veliko kopalcev, ampak čez teden se je malo uneslo. Vikendi pa so bili kar malo zoprni.V soboto in nedeljo je bilo toliko kopalcev, da so bazeni spominjali že na lonce mineštre:):):), v katerih je vsega po malo in ves čas počasi vre:):):). Uživali smo na toboganih, plavali, poležavali v senci,...."Doma" pa počivali in iskali sapico vetrčka, ki pa je na žalost ni bilo:(:(:(.
Nekaj malega je tudi nastalo iz perlic, ki sem jih vzela s seboj. Prav veliko ne, ker vreme ni bilo ravno primerno za nizanje perlic, večeri pa so bili v znamenju kartanja in sprehodov.

Med dopustom je tudi izšel Unikat in tam je bil kar podvig dobiti edini izvod, ki je prišel v kiosk. Tako sem že dan prej povprašala po njem in si ga rezervirala.V četrtek pa ga niso mogli najti(ampak so vedeli, da je prišel), tako sem jaz, ki sem trmasta in zoprna:):):), (kot so rekli otroci) hodila "težit"štirikrat.Končno sem ga imela v rokah.Notri je bila tudi slikica škatlice, ki sem jo naredila že spomladi. Tokrat je prvič objavljen kakšen moj izdelek in seveda , da sem važna:):):)
Doma pa me je pričakala nagradica, ki sem jo dobila od Špele, BojaMoje, Mravljice in Kristine.Hvala dekleta!!!!
Čeprav mislim, da ste nagradico dobile skoraj vse blogerice , ki vas redno spremljam in rada pokukam v vaše kotičke, jo podeljujem naslednjim, ki jih prejšnjič, ko sem to nagrado dobila nisem omenila, pa mislim, da bi jih morala.Torej nagradico dajem naprej:

14 komentarjev:

 1. Čudovita škatlica je, na tole si pa lahko še pa še ponosna. Lepo barvno skombinirana, ravno prav okrancljana, enkratna.

  Hvala za nagradico :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Sem ravno danes zjutraj ob kavi listala Unikat in videla tvojo škatlico in takoj mi je padla v oči ;) Lepa je, zelo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Lahko si "važna", saj je škatlica zelo lepa!
  Hkrati se ti zahvaljujem za nagradico in vse tvoje obiske s komentarji :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Tudi jaz sem takoj videla tvojo škatlico in je krasna.

  OdgovoriIzbriši
 5. Iskrene čestitke za objavo - in res si lahko važna!
  Pa hvala za nagradico :)

  OdgovoriIzbriši
 6. tudi jaz sem takoj poiskala prispevek in res so škatljice prav lepe tvoja pa se prav lepo šopiri čez celo stran BRAVO in prav vesela sem da ste se imeli lepo in toplo- vroče vreme :)))

  OdgovoriIzbriši
 7. Res je luštna tale tvoja škatlica in tako lepo barvno usklajena ... aja pa skor bi pozabila izrečt čestitke za prvo objavo v Unikatu, pa da bi bilo takih objav v prihodnosti čim več ;o)

  OdgovoriIzbriši
 8. Za Unikat ti čestitam še tukile!
  Bravo za vse vas moje babežabe, ki ste pripomogle da je nastal tko super članek, kot kompenzacija za članek o Stekleničkah upanja. Zlate ste!
  Pa hvala za nagradico (moje mnenje o njih, pa itak že veš...haha... :P)

  OdgovoriIzbriši
 9. Popolnoma razumem, kakšni občutki te prevzamejo ob nakupu revije :) Škatlica je čudovita! Sem pa mnenja, da bi lahko še kakšen tvoj izdelek kdaj gledali v reviji!

  OdgovoriIzbriši
 10. čudovita škatlica, sicer kaj drugega od tvoje pedantnosti niti nisem pričakovala!!!!
  čestitke za objavo! drugič pa ne kupuj unikata, ker ga kot avtorica dobiš na dom!!!!
  lp, iris

  OdgovoriIzbriši
 11. Čudovita škatlica in čestitke za objavo v Unikatu :-)

  OdgovoriIzbriši
 12. Čestitke za objavo v Unikatu! Škatlica je čudovita. Ga moram iti kupiti, da vidim še ostalo.

  Najlepša hvala za nagrado. Sem jo zelo vesela. :) :)

  OdgovoriIzbriši
 13. Fantastična škatlica in čestitke za objavo. Prav je, da je tudi tam našla svoje mesto.

  OdgovoriIzbriši