sobota, 22. januar 2011

Počitek ali lenoba...........to je zdaj vprašanje!!!!

Kaj naj rečem......?
Saj ne vem ali sem tako lena, da se mi ne da razmišljati, ali pa samo počivam, ali pa......
No januar beži, hitro, prehitro. Ampak meni se nekako ne mudi:):) Čas me prehiteva po desni, pa tudi po levi, čez polno črto in tudi v križiščih. Jaz pa se nekako ne zmenim preveč za to,.......
Eno je res! Nič se mi kaj ne da ustvarjati, pa to običajno rada počnem. Trenutno tudi nimam idej , kaj bi ustvarjala,...Zgleda , da je moja ustvarjalnost na dopustu. Ali pa je že prišla pomladna utrujenost? Če je , je letos zgodnja:):):)
Nekaj sem vseeno naredila........ poslala sem bonbončke:):)
Kaj pa ve naredite, ko se vam nič ne da? Ko pregledujete bloge in občudujete lepote na njih? Se sprašujete, kako se jim , da.......vi ste pa tako leni, da bi oddali komentar?


No kaj čmo .......takle mamo!
Pa upam, da hitro mine:):):)

17 komentarjev:

  1. Nikada nisam ljena ostaviti komentar niti na jednom blogu, čak i onima koji mene ne komentiraju:)
    Poštujem rad svakog kreativca i uvijek iskreno i od srca napišem svoje mišljenje pa ću i sada: Prekrasan i presladak rad, sve pohvale!
    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hmm.. glede na danes videno zalogo, boš še pošteno pridna. Do takrat pa si pač nabiraš energijo, a ne? :) tudi to je kdaj treba.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tako zelo lepe so te punčke! Ko pa pride takle "napad", o katerem pišeš, se stisneš v kot in počakaš, da mine. Mislim, da ni lenoba, ampak neke vrste izpraznjenost, ki se mora napolniti, pa gre naprej. Uživaj.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vsi imamo take dneve, ki se lahko potegnejo na celoten mesec. Uživaj, preteguj roke in noge :)), ko te bo zagrabilo, v kar ne dvomim, boš imela veliko premalo prostega časa za vse ideje.
    Tile bonbončki so sladki. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Veš lubca,to je samo trunutno.jest zabušavam že tri tedne,pa nič ne de,tud to paše.Ko naj bo pa prjel,bojo pa vidl hudiča.:):)Sem že mislila ,da si bolna ,k te ni nikjer.Sem že hotla klicat ,če je vse ok.Zdej pa vidm da je sam mal pavze.Objemček;);)

    OdgovoriIzbriši
  6. Aja mimgrede,včeraj sem šla po viruske,zdej bomo pa vidl:):):):)

    OdgovoriIzbriši
  7. Alenka nič se ne sekiraj, zdaj imamo za seboj že toliko kilometrine, da vemo, da se naše muze prej ko slej vrnejo in z njo tudi volja do ustvarjanja. In sedaj, ko se ti ne da ustvarjat, pa počni vse drugo kar si si že prej želela. Beri, sprehajaj se... Jaz sem ravno včeraj presekala svoj neustvarjalni čas, ki se je začel po Božiču in mi je prav pasal.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja vem kako je to, trenutno sem v tem, tudi moja muza je na dopustu.
    Uživaj drugače :-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Vsak potrebuje trenutke zase. In odklop. Zato to ni nič čudnega.
    Meni se to dogaja tudi pri branju, imam obdobja, ko knjige požiram kot nora in obdobja, ko komajda vzamem v roke časopis.
    Tako pač je. Muze pa naj si bodo ustvarjalne ali bralne ... se zagotovo vrnejo. Uživaj v takšnem odklopu.

    OdgovoriIzbriši
  10. Boš videla, da bo še kmalu prišlo, da boš ti čas prehitevala in ne on tebe, kot opisuješ sedaj.Ta valovanja očitno morajo biti.

    OdgovoriIzbriši
  11. Tudi to mora biti. Pošiljam ti pozitivne vibracije, pa upam, da te kmalu spet prime ustvarjalna mrzlica.

    OdgovoriIzbriši
  12. hvala za rožice:) ja, isti problem je pri meni glede ustvarjanja, samo, da jaz za to krivim čas, ker ga nimam:)

    OdgovoriIzbriši
  13. Preprosto en lep pozdrav ti pošiljam , za vse ostalo pa saj veš tisto, vse ob svojem času...in zdaj je "tak" čas...LP:))

    OdgovoriIzbriši
  14. Ti kar počivaj, saj boš videla, da te bo ponovno zagrabilo in potem ne boš mogla nehati. Včasih potrebujemo odklop, da se nam nafilajo baterije.

    OdgovoriIzbriši
  15. Nič ne de, nisi sama. Vsakega kdaj prime lenarjenje :) Jaz takrat berem, berem in še 1x berem... So ti že druge povedale, pa bom še jaz. Napolni si baterije, magari z lenarjenjem!

    OdgovoriIzbriši
  16. lepa, lepa lepa in še enkrat lep

    OdgovoriIzbriši
  17. tole krasno kazalo pa krasi mojo knjige...krasno je!

    OdgovoriIzbriši