sobota, 26. februar 2011

Brezupen primer:(:(

Dokupila sem nekaj Copic-ov. Naredila zanje in ostale alkoholne markerje škatlo. Jih lepo pospravila in posortirala.
Ja, to je pa vse, s čemer sem zadovoljna:(:(:(. Pa še to ni tako, kot sem planirala!!!!!:(:(
Saj sploh ne vem zakaj, se matram. Če mi ne gre, mi pač ne gre:(:(:(
Ampak jaz bi pa tako rada znala!!!!!!!!!

Hči me tolaži, da mogoče bom pa enkrat znala. Ona pravi, da čez čas.....

Sem gledala po Youtube, sem ogledovala ostale tutoriale, sem poskusila,.....
pa ne rata nič!!!!! Nič ni tako, kot bi jaz hotela!!!! Ni mi všeč!!!!!! Trma popušča, beži stran, stran od mene! Res sem brezupen primer!!! Bog se me usmili!!! Res bo treba nehat mislit, da bom kdaj znala:(:(:(
Potem se mi še odtis razmaže!!!Pa tale je star že,...se sploh ne spomnim, kdaj sem ga dobila!!!
Rada bi vsaj pol takole znala, vsaj četrt, vsaj osmino,.....Ali pa takole.
Ali pa tole.
No tako!:):) Oprostite, ker ste morale to trpet, ampak nekje pa moram ventile spraznit, ker me otroci že prav čudno gledajo. Sedim za mizo in bentim, tulim, tarnam, mečem stvari,.... vse mi rata , samo odtiska ne znam pobarvat s Copici!!!!!!
Zdaj grem pa počivat:):):)
Lep vikend vam želim!

18 komentarjev:

  1. Ojoj...pa kolk si ti ena smešna rita! Prou lepo pobarvani odtiski so, ti pa tooooooolk jamraš k da si res čistorng mim. Še 2x boš barvala, pa bodo boljši kot vsi na likih, ki si jih pripopala :P Vaja, vaja, vaja...pa bo šlo, boš vidla, da bo! Ne obupat zdej k ti do prfekcije manjka samo še čistenmičken ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala Klavdija!
    Se vid, da si "tršica":):) Tko lepo potolažiš:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. ooo, kake njami barve copicov imaš.. jaz nimam še nobenega :)))) Sem prav ponosna nase, ker se uspem držat nazaj. No, imam pa od prej nekaj Tria in zdaj po novem nekaj pitt markerjev :)
    Pa saj ne more bit tako težko, ko enkrat pogruntaš. Nihče ni s taveliko žlico vse pameti pojedel, morajo vsi vadit. Pa ja ne boš kar obupala.
    Ti le še malo vadi, pa bo.
    Aja, čeprav nimam Copicov.. baje je fino odtise delat z nekim arhivskim črnilom, ne Stazonom ali Versafineom, ki smo ga vsi uporabljali. Mogoče je to razlog za razlivanje :)

    OdgovoriIzbriši
  4. daj, punca, saj obvladaš! po moje nimaš "negremi" dneva, ampak "prevečzahtevnadosebe" virus. hitro pobarvaj še dve, pomaga ;)
    pa ne misli, da te ne razumem... prav danes me razkopava jeza - kje je znanje, ki sem ga vendar že imela? včasih enostavno - ni pravi dan. pride nov, zagotovo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisi brezupen primer. Meni zgledajo prav lepi.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi jaz imam skomine po Copic-ih, ampak za sedaj ostajam še pri suhih vodotopnih barvicah. Tudi tu sem še na začetku z znanjem barvanja in vam hudo verjamem, da vaja dela mojstra. Tudi mene vsake toliko prime, da bi vse vrgla stran...
    Glede Copic-ov pa me zanima, kakšna je razlika med temi, ki so malo ploščati in onimi, ki so okrogli (razen v ceni seveda)....

    OdgovoriIzbriši
  7. aja, če katera razmišlja o nakupih.. jaz res ne rabim, ne rabim, ne rabim, ne rabim :))))))))))
    baje so tile akvarelni Zig markerji, ki jih ima po novem Prometej na Kersnikovi, hudo dobri :) ampak nimam in ne rabim, ne rabim, ne rabim... :))))))))))

    OdgovoriIzbriši
  8. Dekleta hvala za vzpodbudo!Ampak vem, ko ni v redu...NI!
    Helena, razlike v barvah ni, samo, da je tistih ploščatih veliko več barv, pa dražji so!Teh okroglih pa ni v vseh barvah in zato, ko gledaš tutoriale ugotoviš, da bi rabil oboje.Ampak uni ploščati so dragi,...pa jih kupiš, pa vidiš, da si nesposoben, kot jaz, pa je samo velika škoda!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Mislim da nisi u pravu, meni se sviđa kako si ih napravila, jako su lijepe!
    Pusa i lijep vikend ti želim

    OdgovoriIzbriši
  10. Alenka, sva že dve in jaz se sploh več ne trudim :)))) Copici so sicer zakon in sem si jih tudi sama kar nekaj nabavila, pa mi pridejo kar prav za kakšno senčenje, ali pa da kakšno malenkost pobarvam namesto barvnega šeleshamerja. Po drugi strani pa, tudi jaz mislim, da vaja dela mojstra in verjemi, tudi te na linkih enkrat NISO znale. Ne obupat in mislim, da je sploh tvoj prvi zgornji poskus precej dober, lepo si zadela sence. Pa še nekaj, te velike mojstrice imajo še velikoooo več copicov in tudi to je en razlog, da so lahko boljše kot ti :)))) Pa še morda en nasvet, največ se boš naučila, če ti katera v živo pokaže in ti pove kakšno fintico. Predvsem pa je ena dobra stran copicov ta, da lahko popravljaš stvari in prav zato se jih nič bat. Pa pomembno je tudi, da uporabljaš res pravi papir, ker drugače ni šans, da se ti bodo barve res perfektno prelivale, to so mene naučili. No, zdaj bom pa res končala s svojim pametovanjem. :))))

    OdgovoriIzbriši
  11. So že vse predhodnice pred mano napisale :) Preden sem začela z branjem tega zapisa, sem vrgla vstran nekaj teh barvic, ker so se mi zasušile zaradi neuporabe :) Niti ne čutim potrebe, da bi si nabavila nove, ker sem čisto zadovoljna z akvarelnimi barvicami.
    Ampak ... Nikole se ne ve, če me ne bo kdaj premamilo :)

    OdgovoriIzbriši
  12. meni se zdi prva slikica prav super :) posebej škorenjčki in plašček :) poskusi poiskati kakšen filmček kako se senči (how to shade) ti bo mogoče pomagalo :) pa ne obupaj! lp*

    OdgovoriIzbriši
  13. Saj sploh ni slabo, prva je boljša. :))
    Sama imam šest Copicov, vendar se raje držim čopiča :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  14. Prav lepo si pobarvala. Je pa res, da vaja dela mojstra tako, da ne obupat. Več jih boš pobarvala, bolj ti bodo všeč :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. Men se tud zdi, da nisi brezupen primer, tudi sama sem daleč od tistih ki barvajo po tutorialih, pa kaj. Rada barvam s Copici jih imam kar nekaj in gotovo jih bo še več. Vaja dela mojstra in tebi prav fajn gre :).

    OdgovoriIzbriši
  16. Prav lepo si pobarvala odtiske. Jaz tudi počasi mečem na kup Copice, upoštevam sicer nekaj osnovnih pravil, ostalo mi je pa španska vas. Zakaj moramo vedno kopirati ostale? Potem to ni več naš unikat. Sicer pa vaja dela mojstra, kot so napisale že predhodnice.

    OdgovoriIzbriši
  17. Ooo kakšno bogastvo Copijev :-))
    Veš kaj, prav lepo si pobarvala, sploh ni tako slabo!!!

    OdgovoriIzbriši
  18. Meni se ne zdiš brezupen primer! Odtiski so dobro pobarvani, ampak, če res želiš biti podobna dekletom iz linkov, je potrebna vaja. Mene je tudi minilo, priznam. Prvič zato ker imam premalo barv, drugič pa zato, ker se hitro naveličam nečesa, kar mi ne gre in ne gre. Pa še en nasvet, če si trenutno fejst jezna na barvanje, to malo postavi v kot, da se ti ne bo barvanje preveč zamerilo.

    OdgovoriIzbriši