četrtek, 2. februar 2012

Imejmo se radi!

Imejmo radi tudi druge!

V ta namen je nastala rožica za dobrodelni  quilt- pregrinjalo v velikosti 200cm X 200cm,ki ga je na otočku organizirala Kreartiv.Sodeluje veliko otočank. Vsaka od sodelujočih pa je ali pa še bo naredila vsaj eno tako rožico.
Tako sem se prvič v življenju srečala z English paper piecing ( EPP) in meni je všeč:). Zdaj že raziskujem dalje, snujem nove načrte,  zbiram ideje,......
In nastalo je tole.

Narejeno na enak način , kot rožica iz hexagonov in podaljšanih hexagonov.Šivano je na roke in pri tem sem mega uživala. Zakaj to delam? Ne zato, ker bi obvladala:):):) Se vidi, da še ne znam. Poglejte te šive!:):)

Delam zato, ker mi je všeč, ker uživam, ker sem firbčan, ker......se imam rada!

Zakaj pa toliko o ljubezni do sebe in drugih? Razlog je Vladuška in njena igrica.
Poglejte in se igrajte še ve!

Če pa bi se katera rada razvajala s tem nagačenim stojalom , ki sem ga naredila, pa naj pokuka  sem .

5 komentarjev:

  1. Alenka, super, tole je pa tudi meni všeč in ker nimam šivalnega stroja se bom tudi jaz lotila tega. Hvala za link do tutoriala. Očitno res razsaja heksagon mrzlica.
    Se pa čisto strinjam s tabo, da ne bi kdo mislil, da tekmujemo med sabo, ko izdelujemo razne podobne izdelke in iščemo inspiracijo pri ostalih. Tudi jaz delam stvari zato, ker mi je to všeč in ker me sprošča - takrat pozabim na zunanji svet, skrbi... in sem srečna!

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasno Alenka, ideja ti je fantastična!

    Lijep pozdravček! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tole je pa spet nekaj posebnega. Čudovito.

    OdgovoriIzbriši
  4. ma ti si res čudovita, vsega se lotiš in še več, nadgradiš in še uživaš pri tem, zelo lepa rožica.. in še lepša košarica ... lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Juhu, kako je fajn ko se tako igramo. Hvaaalaaaa, da si zraven. Pa veš kaj, si pa vsaki dan večja mojstrica. Neverjetno.

    OdgovoriIzbriši