četrtek, 10. maj 2012

Čaj,... bi ali ne bi?

To je zdaj vprašanje!
Čaja niti ne pijem veliko. Se nisem nikoli navadila na to. Rajši imam kavo,... čeprav včasih pozimi prija topel čaj:):)
Ampak čajniki!!! To je pa druga pesem. Čajnike obožujem!! Všeč so predvsem majhni, lepo zaobljeni, okrogli, čudovito pisani, z lepim pokrovčkom,....


Čajniki so res luštni:):)

Sem že pisala Božičku za en komplet čajnika s skodelicami. Tak res kiči, čudovit komplet.....Ta čajnik mi je takoj pritegnil pogled in v hipu sem sklenila, da ga moram narediti.

 Ker je tako lušten, bo najbrž nastal še kakšen v drugi barvi:):)
Kaj pa vi? 
Ali pijete čaj? 
Kakšnega imate najraje?

10 komentarjev:

 1. metinega, definitivno....spa tudi jaz nisem bila navajena pit čaja, zdaj pa čedalje bolj...pogrešam tvoje šivanje :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Tale tvoj čajnik je prav fantastičen :-))
  Ja pitje čaja je pri nama postal že pravi mali obred. Velikokrat imava za zajtrk zeleni čaj raznih okusov. Zvečer, največ v zimskem času pa pijeva metinega. Vedno pa obvezno z žličko medu in lahko rečem, da ga pojeva na kile :-))

  OdgovoriIzbriši
 3. Super lušten čajnik, Jaz sem pa bolj kofetarica, čaj le pozimi, da se pogrejem.

  OdgovoriIzbriši
 4. He he, tale čajnik je nadvse zabaven. Čaj pijem večkrat, predvsem pozimi. Drugače pa bi si tudi jaz navlekla domov čajnikov, tako za okras, samo nimam prostora, tako da raje sploh ne začnem :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Meni je ljubša kava :). So mi pa zelo všeč čajniki in tvoj je nadvse simpatičen, malo nagajiv in zelo lepo izdelan. Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Kakšna dobra idej in lepo narejeno.Tudi meni so ljubi čajniki, pred leti sem v neki manjši trgovini slučajno našla emo čajni, takšen za dve skodelice, ki jim je nekako ostal na polici in so mi ga potem prodali po simbolični ceni :)Ponavadi ob večerih rada spijm črni čaj z mlekom, drugačesem pa tudi jaz bolj ljubiteljica kave.

  OdgovoriIzbriši
 7. Originalni čajnik! Super ideja. Pijem pa domači čaj,ki ga vsako leto nabere naša mami.

  OdgovoriIzbriši
 8. Uauuu krasen je. Zjutraj pri mojem ustvarjanju res pijem čaj, ampak potem paše tudi kašna kavica. Trenutno mi je in zeleni čaj z meto :-)

  OdgovoriIzbriši
 9. superca je, navijam bolj za kavico, čajček sem in tja pozimi, sadni.. absolutno, zdravilne rastlinice me spominjajo na bolezen..

  OdgovoriIzbriši