četrtek, 28. junij 2012

V tretje gre rado!

Ali pa tudi ne!!!!
Pri meni pač ne gre.
 Pa tudi , če bi poskusila v četrto, bi ga najbrž pihnila!!! Taka pač sem, pomagati si ne morem in ne znam. Ampak se imam tako prav rada :):):).

Pokrov te lepotičke sem obdelovala 3X. Prislužila tudi žulj iz ene prejšnjih objav. Ko sem že mislila, da sem zadnjič naredila tak pokrov "kot se šika", sem pri pritrjevanju pantov in zapirala ugotovila, da sem ga spet po......
Spet sem prtiček z natisnjenim motivom obrnila narobe!!! Hotela sem popraviti in pante pritrditi drugam,..... pa pokrov ni stal , kot bi moral in je malo režal in bil zamaknjen.

Na koncu sem jih pritrdila na prvotna mesta in zaključila s škatlo.






Pa saj ni tako slabo, a ne? Ma, moram se tolažit :):):)
Saj razpokice so zelo lepe, pa vrtnice narejene s šablonami so tudi uspele, pa slikica tudi ni hudo zmečkana in res je lepa,..... Pa ,.... res ni slaba :):):)
In "šajna" se zelo lepo! To je pa tudi nekaj, a ne?

Imejte se lepo in poskusite biti zadovoljne in srečne. 
Včasih uspe že z majhnimi stvarmi :):):)
Meni včasih uspeva, pa čeprav v tretjem poskusu :):):)

6 komentarjev:

  1. Krasna škatlica je nastala :-) Tvoja strpnost in vstrajnost sta za pohvaliti. Jaz bi jo zabrisala skozi okno že v drugem poskusu :-) Ne, saj je ne bi...

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne ne spolh ni slabo, prav lepo izgleda tale škatlica s tem angelskim motivom! Vztrajnost je lepa čednost veš, slej ko prej uspe :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepa je in krasno ti je uspela. Pa kaj če se odpira na napačno stran. Ljudje imamo tudi napake in zato smo posebni :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasne razpoke so ti ratale ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz ne vidim nič narobe ..... vse je zelo lepo ..... razpoke so čudovite. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Veš kaj, jaz bi že zdavnaj vse skupaj nekam skrila, ti pa greš in narediš takooooo lep izdelek.Noro kak lepo so razpokice izpadle. Jaz se tudi selim zdej na teraso, oborožena z barvami, laki, servetki...sonce bo vse hitro posušilo :-)

    OdgovoriIzbriši