sreda, 04. februar 2009

Čestitka z novimi papirji

Naredila sem novo čestitko. Idejo in skico pa sem dobila na Sugarbowl blogu. Obeenem je to tudi njihov projekt meseca februarja.

Ker so mi bile čestitke všeč sem rekla, da poskusim tudi sama. Papirčke sem osenčila z distress blazinico fired brick. Podlaga je temno rdeč papir iz domačih zalog, uporabila pa sem nove papirje iz Memoriesa.Motiv deklice sem pobarvala z Derwent aquatone barvicami in uporabila svoj novi vodni čopič. Uporabila sem še temno rdeč trak iz domačih zalog.Prvič sem lepo uredila tudi notranjost in zadnjo stran čestitke.Odtisnila sem novo štempiljko vijugico.


Prvič pa sem uporabila štempiljko s svojim imenom.

Uporabila sem toliko novih pripomočkov, da je čestitka res nova.Jutri gre pa že od doma, upam da bo prejemnica vesela.

12 komentarjev:

 1. Tole je pa prečudovito!
  In super barvno kombinirano.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ta čestitka je čuuuudooovita!!!! Bi jo kar gledala in gledala. Res si se potrudila. In čestitke za nove igračke. Vidim, da jih z veseljem uporabljaš.

  OdgovoriIzbriši
 3. Prekrasna čestitka! Ja fajn uporabiti nove papirje, ne? :)
  Lp, Nataša.

  OdgovoriIzbriši
 4. Alenka, thank you for joining the Sugar Sugar challenge. I wish I could read your posts... Your card is just beautiful! Have a great day.

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovita čestitka, verjamem da bo prejemnica vesela, vsaj jaz bi jo bila! Zelo lepo skombiniran papir, všeč mi je tvoja štampiljka na koncu! lp, Moni

  OdgovoriIzbriši
 6. Hvala za pohvale.
  Lep pozdrav
  Thank you for praise.
  HUgs

  OdgovoriIzbriši
 7. Tale čestitka mi je pa prav padla v oči, saj je čudovita.

  OdgovoriIzbriši
 8. Oh so gorgeous, what a lovely tag card. Love all the borders. Kim

  OdgovoriIzbriši
 9. Gorgeous tag card! I really love the colors that you have used and your image is adorable! Thanks so much for joining in the sugar, sugar challenge with us :)Kathy

  OdgovoriIzbriši