četrtek, 9. april 2009

Darilo






Sodelavki, je prekipelo in odhaja iz naše" firme".Ker sva se izredno dobro razumeli in postali z leti skupnega službovanja prijateljici, mi je težko pri srcu.Zanjo sem naredila manjše poslovilno darilce, ki upam, da ji bo všeč. Vedno me je v mojem ustvarjanju vzpodbujala, včasih pa tudi dala kakšno idejo.Naredila sem ji tole škatlico, ki mi je bila všeč, že ko sem gledala predlogo zanjo, ki sem jo dobila na blogu Anite, ki izdeluje zelo lepe škatlice in drugo embalažo.
Mere za škatlico sem malo priredila, tako da je dimenzija moje škatlice malo večja-12cmX12 cm( originalna predloga je 9cmX9cm).
V škatlico bom dala ogrlico iz biserčkov in knjižico "Lep dan ti želim!".Tudi takole ogrlico sem delala prvič. Najbrž sem jo naredila malo po svoje in ne čisto po predpisih , ampak mislim, da to Duške ne bo motilo.
Papir za škatlico sem natisnila doma, s hroščkom izrezala vijugice, naredila še vrtničke in izsekala čipkast rob.Tudi za metuljčka sem uporabila hroščka, metulja iz paus papirja sem potem še embosirala.Najbolj me jezi, ker sem trakec za odpiranje prilepila preveč postrani, ampak to sem jaz. Nikoli natančna in vedno kaj naredim narobe. Tako vsaj spoznam svoje izdelke- ha,ha,ha,...

10 komentarjev:

  1. Tole je pa res lepa škatlica, všeč so mi barve in verižica je čudovita. Zelo lepo darilo si naredila za sodelavko, verjamem da ji bo všeč! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasna škatlica. In celo v mojih barvah.
    Prejemnici bo sigurno všeč!

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa škatlica. Pa verižica mi jetudi zelo všeč!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepa škatlica, lična in ful dodelana. Pa še zelo lepa gesta za sodelavko.Tina

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepa pozornost in prepričana sem, da ji bo sedaj kar malo težko ko odhaja od tako super sodelavke.

    OdgovoriIzbriši
  6. Te škatlice sem vedno občudovala. pa so se mi zdele tako komplicirane za izdelavo. Čudovito si jo naredila z vsemi detajli vred!

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasna škatlica! Z verižico skupaj je tole čudovito darilo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Super škatlico si naredila, zelo všečna:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Vauuu,je tale škatlica. Res si se potrudila.

    OdgovoriIzbriši