torek, 16. junij 2009

Novo knjižno kazalo


Tale tatting me je precej "okupiral".Samo po internetu brskam in iščem nove vzorce, potem pa poskušam in poskušam.Včasih najdeš kakšen zelo lep vzorček , ko pa bolj natančno pogledaš dobiš glavobol- težko, da bolj ne more biti.Mogoče bom pa kdaj znala tudi tiste "ta težke".
Za danes vam pokažem eno knjižno kazalo- tako "ta lahko". Končano je bilo danes zjutraj, začela pa sem ga v nedeljo zvečer. Vsak dan po 2 urici in kazalo je tu.Ja, ja zdaj gre hitreje, ko mi ni treba več toliko parat. Začetki so bili pa sploh "parajoči". Zgleda, da sem končno ujela pravi tok in da bo šlo zdaj hitreje. Sploh ne bom kupovala motorja za čoln, če se bo pa še hudo zatikalo , bom pa kar vesla uporabila.:):):)

12 komentarjev:

  1. Čudovito kazalo! Lepo si se potrudila! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  2. čist hudooo:)))

    luškano...:))

    sem na srečanju vidla kako so ble pridne...kapo jim dol!

    tole pa ni zame:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Just beautiful! Maybe one of these days I might give this wonderful craft a try.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tatting-no, kaj pa je to?? Vidim sicer fenomenalen rezultat, pod do tja pa mi je popolnoma tuja! Vidim, da bom morala poli malo upokojiti!

    OdgovoriIzbriši
  5. Svetovna kazala izdeluješ. Zame je že tole ta težko in ne vem kako bi spravila kaj tako lepega skupaj. Vse pohvale zate.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tole kazao je pa zelo lepo! kar naj te še dolgo drži tale virus :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Popolnoma nora kazalka - me kar prsti srbijo, ker bi to tudi jaz poskusila. Pričakujem novih vzorcev - tudi ta težkih!

    OdgovoriIzbriši
  8. O kok lepo! Kot da je kleklano. Noro dobro!

    OdgovoriIzbriši
  9. Tvoje prvo kazalo me je ful navdušilo. Sem si hitela gledati nek video na Youtube in takoj opustila misel, da bom sama kaj podobnega naredila. Meni se zdi neznansko zapleteno. Po mojem bi si roke skupaj zavozlala. Res čestitam,obe sta mi izjemno všeč!

    OdgovoriIzbriši
  10. Svetovno - pa ti že fuuul obvladaš!

    OdgovoriIzbriši