četrtek, 25. junij 2009

Pa sem spet tu

No saj sem ves čas tu, le malo sem zanemarila blog. Bolj brskam po "netu", sem čisto zasvojena s tattingom- čolnarjenje po "naše". Iščem nove vzorce in poskušam, pa param, pa spet ponavljam. To je res začaran krog. Ampak mi je všeč.
Pred časom sem skoraj vsako čestitko naredila po kakšnem izzivu, potem sem se tega malo naveličala, pa še zbala sem se da sem že odvisna od izzivov.Sem zgleda bolj tak človek, ki je hitro zasvojen s čem. Pa saj hvala bogu je tako samo z ustvarjanjem in čokolado, vsaj mislim tako:):):):)

Danes pa sem naredila spet eno čestitko po izzivu. Na to me je opomnila Moi, ki mi je dala tudi dobro idejo- papirnata rjava vrečka.Tako sem se lotila izziva naThe Sugar Bowl blogu in se postavila v vrsto za nagrado- Gorjuss set 3.Na zeleno osnovo sem dodala papirnato vrečko, ki sem jo malo poštempljala z distress blazinico , nacufala in osenčila. Motiv je pobarvan z barvicami in white špiritom, z dodatkom pro markerjev.Naredila sem vrtnico( no naredila sem jih več in jih pospravila med zaloge), dodala čipko in tatting metuljčka.
Drugače pa se trenutno ukvarjam s tattingom, saj sem že povedala. Našla sem lušten mali vzorček rožice, ki se lahko prilagaja in z lahkoto spreminja.Tako je nastal tudi metuljček. Ker mi je vzorček všeč sem jih naredila več in ugotovila, da je idealen za praznenje čolničkov.Ugotovila pa sem še eno stvar, da je kvačkanec številka 50 veliko pretenek za moje oči. Tako največ delam s kvačkancem št. 15.
Lotila sem se pa tudi projekta, ki sem ga imela v planu že od srečanja na Otočcu. Tam sem videla lep ključek, ki ga je imela Doris. Ker sem prevelik "firbec", da bi bila tiho sem jo zaslišala o vsem v zvezi s ključkom. Tako sem iz papirne kaše naredila svoje ključke, ki mislim, da bodo kmalu pristali na kakšni čestitki.Še enkrat hvala Doris za vse informacije. Mogoče bom morala še malo podelat na tem projektu, ker so ključki malo krhki( sem najbrž preplitvo odtisnila original v fimo).Moram to popravit, pa se tako težko spravim k fimu ( nisva ravno kolega, če me razumete).

9 komentarjev:

  1. Waw same čudovite stvari, čestitka je fenomenalna, da o kvačkanih stvaren ne govorim in tile ključki so waw! Super! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita čestitka, pa rožice in metuljčki tudi.
    Ooo ključki, ključki ...

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobra si v vsem, česar se lotiš in pokažeš na blogu. Res zelo lepi izdelki!

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepa čestitka, vrtnice so krasne. Ključki so super, bom poskusila še sama:)...rožice pa ti gredo res dobro od rok.

    OdgovoriIzbriši
  5. Se mi je kar zdelo, da bodo spet šoki, ko nekaj časa nič ne pokažeš :) Čestitka je super, tvoje čolnarjenje tudi. Ključki pa bodo z nekaj vaje že boljši, verjemi.

    OdgovoriIzbriši
  6. Bravo, same lepe stvari izdeluješ. Tole tvoje čolnarjenje je pa itak vseh pohval vredno.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ne vem kaj bi se lotila hvaliti! Voščilnica mi je krasna zaradi rjavega papirja, ki je domiselno poštempljan. Čolnički se mi zdijo izjemno komplicirani, ko pa vidim, kakšne rožice, metulje,...si naredila, me pa spet mika.
    da ne govorim o ključih. Zelo bi prosila za vse možne linke, informacije... povezane z rožicami in izdelavo takšnih ključkov.Hvala.

    OdgovoriIzbriši
  8. Alenka, your card is just adorable! You;ve used a really sweet image and the crochet butterfly is perfect! The pictures of your crochet butterflies/flowers are awesome! They are lovely!
    Thanks for joining the Sugar Bowl and hope to see you in the next one too! Have a great day!

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovita voščilnica, čolnarjenje pa tudi oblvladaš!

    OdgovoriIzbriši