nedelja, 7. junij 2009

Po dolgem času...

Javljam se po dolgem času. Lenoba je huda stvar. Pa saj nisem samo lenarila, le nič ni za pokazat.
Sem malo kvačkala o tem drugič, malo čolnarila o tem, ko bo več za pokazat in veliko lenarila.
Najprej vam pokažem čestitko za nečaka.Danes praznuje 8. rojstni dan . Želim mu , da se mu izpolnijo vse želje, kar čestitka tudi pove.
Papirji so kupljeni, tiskani in dobljeni od Marike. Hvala.Odtiski so barvani z barvicami in white špiritom.Uporabila sem razcepke, rožice, trakce in perlice, vse papirje sem pa malo posenčila z distressi.
Potem je na vrsti projekt valeta- leni najstniki.
Moja hči ima čez par dni valeto. Ko sem jo vprašala, kaj so pripravili za učitelje, mi je odgovorila, da nič. Tako lenih otrok pa še ne.Zato sem jaz naredila knjižna kazala in oblekice zanje.Sicer bi me bilo sram, kot mamo hčere, ki zakjučuje osnovno šolo, pa se niti pošteno ne zahvali svojim učiteljem.Tako bodo otroci dali knjižna kazala v imenu celega razreda .
Pri kazalih sem malo vadila vroče embosiranje s prozornim embossing prahom. Pacala sem z distressi in odtisnjene vrtnice pobarvala s sakura flomastri. Vsako kazalo je dobilo oblekico. Za učitelje moški"takmašni gvant" in za učiteljice bluzica s čipko in rožico.Skupaj je na kupu 18 oblečenih knjižnih kazal.

17 komentarjev:

  1. Vauuu, kakšno mamo ima tvoja hčerka :) Krasna kazala si naredila.
    Tudi čestitke so zelo lepe!

    OdgovoriIzbriši
  2. mogoče res po dolgem času, ampak v tem postu je kar nekaj dobrih idej!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Grr, a moraš toliko dobrih izdelkov spravit ravno v en post. Saj gre tudi v več, veš :))))
    Čestitka za nečaka je super. Po moje bo še najbolj vesel zakladka, ampak tako pač je danes.
    Kazala so super. Ampak jaz bi verjetno hčero napodila, da bi sodelovala. Pa čeprav zgolj pri packanju z distressi. Če je njihovo darilo, bi moralo biti nekje notri tudi njihovo delo. Že tako jim preveč reči k riti prinesemo, pa cenili bi tudi bolj. Eh, pa kaj čem se pametno delat, v paniki tudi jaz moji kaj naredim :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito, si bila pa zelo pridna! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  5. Ojej!!! kakšna lepa kazala. Mi je všeč, ko je toliko barv na kupu, pa čeprav nisem ravno zagovornica pisanega, zadnje čase malo spreminjam mnenje.
    Najstnika pa....o tem ne bi. :(

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovita čestitka in kazala. Ogromno je tega.

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala za pohvale. Saj je tamala malo pomagala, je zavezovala trakce, ko smo kuglice gor napeljale, ker so mene prsti boleli, pa ni šlo(moja revma je zadnji teden spet pokazala zobe).
    Sonja si ne morem pomagat, ko naredim kaj tudi pokažem. to je bilo vse narejeno v soboto. sem pa lena za gor dajat stvari, zato sem vse v eno objavo zbasala.

    OdgovoriIzbriši
  8. Kakšna super ideja z zabojčkom in denarjem zadaj. Kazala so pa prekrasna, prav tako oblekice zanje ...verjamem, da so jih bili vsi veseli.

    OdgovoriIzbriši
  9. WOW!! These are all just beautiful.. very lovely work..
    Hugs, Linda

    OdgovoriIzbriši
  10. Glede na to, da si lenarila, si zelo veliko naredila. :) Super so tako čestitke kot kazala. Embosing ti gre odlično.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  11. Prekrasno si naredila, kazala so res domiselna!

    OdgovoriIzbriši
  12. Jaz bi pohvalila kazala in srajčke. Zelo lepo, prav krasno so narejena. Pa gesta je tudi pohvalna, saj otroci se tako od nas učijo, kako se izraža hvaležnost. Zdaj morda ne vedo, bo pa zagotovo vedela, ko bo odrasla (vsaj tvoja), ker te ima za zgled.Tina

    OdgovoriIzbriši
  13. Odlično! Čestitka in kazala. Zelo lepo in domiselno!

    OdgovoriIzbriši
  14. aaa, kaj si ti pridna!!!

    krasna kazala in srajčke:))

    OdgovoriIzbriši
  15. Kako originalni in domiselni izdelki, čudovitih barv in perfektno dodelani. Hčerka je res lahko ponosna nate, malo so pa na tapeti oz zatožni klopi tudi razredniki. Če se mularijo "zbrca", pa kaj naredijo. Točno pred enim letom sem kot razrednik z njimi izdelala 150 mini albumčkov, kamor so dali za starše svojo sliko in osebno zahvalo, za delavce šole pa sliko delavca in splošno zahvalo.
    Ideja s srajčkami je svetovna!!! Bravo.

    OdgovoriIzbriši