torek, 7. julij 2009

Še ta objava, zadnje pakiranje in gremo

Pa saj ne gremo daleč. Gremo v Čatež, kot že več let zaporedoma. Otrokoma je všeč, meni pa tudi.Tako se bomo teden dni namakali, po vremenu sodeč bolj v notranjih bazenih. Mogoče je pa bistvo dopusta zamenjati okolje?Ker sončili se bomo bolj malo, pa tudi za sprehode v dežju mi ni.
Tudi pakirat se mi ne da, me je to vreme končno "dotolko". Sploh nimam občutka, da je poletje, da gremo na dopust. Komaj čakam, da mine ta sivina in posije sonce. Saj je že kakor jeseni, cel dan je tako temno.
No jaz na svoj način preganjam sivino in turobnost teh zadnjih dni.
Naredila sem nove kvačkane verižice.Prvi je tale kompletek, ki pa je prav hitro ostal brez verižice. Se perle sploh niso mogle "uležt" na mesta, pa je že šla.
Druga je tale bela ogrlica. Naredila sem jo iz treh velikosti perl in mi je všeč , da je tako "valovita".Mi deluje tako slavnostno.
Zadnja pa je druga pisana, da sem dopolnila razdrti kompletek.Ker je bil prvi kompletek delan na štiri perle v vrsti in mi je bil všeč , je tudi tale taka. Pride tako lepo tanka.
Tako zdaj imam nanizane perle za tri nove ogrlice in to gre z mano v Čatež, da preženem dolgčas, ker kakor kaže bomo kvačkali. Napolnila sem tudi čolničke, da bomo čolnarili. Upam, da samo po suhem:):):)Sem si pa naštancala tudi rožice za vrtničke in če res ne bo drugega za počet, bom pač delala vrtničke na zalogo. Si ne morem pomagat, če pač rada ves čas nekaj mečkam in "ustvarjam".In sem prav srečna , da je tako, ker take dneva, kot so zdaj ,ne bi mogla preživeti, če ne bi nekaj takega počela.
Se vidimo in slišimo , čez kakšen teden in upam, da se vreme izboljša, ker sicer bi bilo bolje, da vse pustim doma in začnem delat veliko barko, kot Noe:):):)

11 komentarjev:

  1. Vse čestitke za tvoja krasna dela. To velja kar za vse za nazaj, česar še nisem pohvalila. Ker si vse zasluži pohvale. Bravo!

    Pa uživaj na dopustu!

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse tri so krasne. Meni najbolj všeč je bela. Res je tako slavnostna.
    Želim vam prijeten dopust. Če bo več deževalo, pač bomo potem bolj občudovali, kaj vse si naredila :)

    OdgovoriIzbriši
  3. super so vsi tvoji izdelki sedaj pa uživaj na dopustu pa čeprav bo deževno sicer je pa glavno da spremenimo lokacijo :) :) :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse tri so lepe. Pa uzivaj na dopustu - pa ce bos plavala ali pa vrtnicarila, colnarila ali kvackala :) Kaj te briga, glavno da ste na friškem in predvsem drugem luftu :)) Lepo se imejte.
    LP, Tulpika

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepe ogrlice so, predvsem pa naj ti zaželim prijeten dopust s čimbolj naklonjenim vremenom.

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj, tale bela je pa zlo lepa. Res taka posebna.
    Kar se dopusta tiče, se vsi sprašujemo, če bo sploh kej, razen spremembe okolja. No, zate se ni bati. Bomo meli kej občudovati, ko se vrneš :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Se kar bolje počutim, ko nisem edina, ki je do vrha sita te močvare in si želi sonca. Želim ti, da bi vam na dopustu sijalo. Verižice so pa prelepe, tista bela je ravno za kako nevesto ali pa za malo črno oblekico.
    Kar najlepši dopust z veliko ustvarjalnimi uricami in lepim vremenom.

    OdgovoriIzbriši
  8. Tudi meni je bela naj naj :)

    Fino se imej na dopustu!

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovite ogrlice.
    Uživajte na dopustu :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Fenomenalne so, bela je sploh čudovita! :)

    OdgovoriIzbriši