torek, 18. avgust 2009

Malo se mi je" skravžljalo"

No saj ni tako zelo hudo. Mogoče zaradi vročine, ali pa zaradi časa, ki ga imam, ali pa zaradi moje velike radovednosti, ali pa......
No sem na dopustu- doma. Mi je lepo . Ni hitenja, ni pritiskov , ni ure, ni norije, ni........
Je pa zato veliko ustvarjalnega materijala, idej, zamisli, poskusov,testiranja,....Mi je lepo!!!:):):)
Že nekaj časa sem razmišljala, da bi naredila tiste skravžljane čestitke-quilling.Pa sem poskusila.Nastali sta dve čestitki. Pri snežinki ni bilo problemov. Nakravžljaš, kot vidiš na netu in zlepiš, potem pa to zalepiš na čestitko.


Pri rožicah, mi tudi ni delalo probleme kravžljanje, pač pa lepljenje na čestitko. Sem bila tako besna, ko sem opazila , da se lepilo prav lepo svetlika okoli cvetkov- za znoret.Tole bo potrebno dodelat in naštudirat, zato bom kmalu začela gnjaviti kakšno mojstrico, mogoče Maričko:):):)Ker pa je časa dosti:):):), joj kako sem vesela, ker sem doma:):):) , sem tudi malo kvačkala.Naredila sem eno kvačkanko za eno malo frajlico, ki bi kar naprej natikala perlice in si delala verižice, je zelo rada lepa. Kot najbrž vse petletnice:):)
Iz črnih mat perlic pa sem naredila eno verižico za eno veliko frajlo-mene:):):)Že dolgo nazaj sem dobila v bonbončku od Kristine lep, lep obesek. Ona ga je določila, da bo obesek za kjuče.Ma saj ni res , sem si rekla.To mora viset za mojim vratom! Pa sem malo poskušala in naredila, tako, da imam lahko ogrlico samo , ali pa z obeskom.



Meni je všeč in sem važna , ko imam tak lep obesek.Še dobro, da je Sonja sklenila, da potrebujejo kvačkanke obeske, tako mi je bilo lažje narediti tako kombinacijo.Joj saj vem , sem kot sraka. Vidim , vzamem in uporabim. Saj ideje na netu tudi so za to, ane?:):):)

16 komentarjev:

  1. Čestitke so prav simpatično skravžljane, ogrlici sta pa božanski. Zadnja mi je sploh všeč.

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, taprva skravžljana čestitka je res super, kapo dol!!

    OdgovoriIzbriši
  3. O kravžljanju ne vem nič, vem pa, da se ga boš lotila in do konca naštudirala, kot vsako reč pred tem :) Kvačkanka z obeskom pa dobro zgleda :)
    Uživaj na dopustu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Quilling čestitke sem pohvalila že na otočku, lepe so tudi kvačkanke. Z adigrafom pa kar pogumno, ne grize!

    OdgovoriIzbriši
  5. Oboje zgoraj je na mojem spisku želja, le časa ni :)..pa me je ob teh krasnih izdelkih kar malo zasrbelo v prstih :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovit quilling. Seveda tudi verižice, ampak meni se oko itak prvo zapne za papir.

    OdgovoriIzbriši
  7. Kravželjčki so prav prisrčni, prav tako tudi obe ogrlici.

    OdgovoriIzbriši
  8. Sami super izdelki. Je pa prva čestitka definitivno moja favorika. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Super se ti kravžlja, ogrlice so pa sploh neverjetne.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja, se strinjam, krasno se ti kravžlja :-)Kvačkanke so pa itak zgodba zase. Sama absolutno nimam takega potrpljenja, ne za eno ne za drugo, zato toliko bolj občudijem vse, ki se spravite to delat. Enkrat samkrat sem probala quilling in je bilo dovolj, pri kvačkanju pa se je ustavilo že pri nizanju perlic na cvirn :-)

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitka s snežinko mi je res enkratna, kot vse ostale tvoje mojstrovine, seveda. Pridno ustvarjaj še naprej in lep dopust.... Lp!

    OdgovoriIzbriši
  12. U, kakšna mojstrovina! Ful si naredila lepi čestitki, sploh prva mi je mnjami. Ti samo uživaj, posledično je nato lepo še nam, ko vidimo tvoje mojstrovine.

    OdgovoriIzbriši
  13. Čudoviti verižici, pa čestitki tudi nič ne zaostajata :-)

    OdgovoriIzbriši
  14. O, kako čudoviti čestitki! Pravi lepotici sta in jima res čisto nič ne manjka! Splog snežinka je mega dobra!
    Verižici sta pa tudi čudoviti!

    OdgovoriIzbriši