ponedeljek, 10. avgust 2009

Še en teden , pa dopust

Ta današnji naslov sploh ni v povezavi z objavo, je pa prvo, kar mi je padlo na pamet, ko sem se danes zbudila.Ker delam čuden delovni čas - zaradi dopustov, lahko pišem objave tak čas.
Vikend je bil lep, čeprav kratek, v soboto sem delala. Ampak sem se po delu tudi malo sprostila .In nastale so čestitke.
Prvo sem delala po predlogi Sketch saturday. Uporabila sem papir kupljen v Hobby&Art v Kranju. Papir je lepih barv, vendar je malo tanjši, kot je sicer takšen papir( kot npr. v Memoriesu).
Druga je poskus v "vintage "tehniki. Nisem najbolj zadovoljna.Sem pa pri njej "krstila" štempiljko z notami, ki mi jo je prejšni teden poslala Lea iz Memoriesa.Čestitko sem delala za izziv na Stampin' for the weekend, kjer sem vzela predlogo. Allsorts challenge blog je želel vintage, pri Stamp something pa so hoteli "charms".
Potem pa še dve kar tako.Zmajček je za sina, ki je "heroj" in se povsod hvali kakšne korenine je imel prejšni teden izpuljen kočnik.
Zadnja pa je narejena zato, ker mi je všeč. To štempiljko imam res rada. rada jo barvam in vem, da sem že malo zoprna z njo, ampak si ne morem pomagat. Ja tudi taki smo na tem "lubem sveti":):)Pri vseh treh dečvah sem uporabila novo "štanco" vejico, ki je zelo lepa, vendar pa je malo trši papir z njo zelo težko izštancat.Imam tudi novo mapico za hroščka- Victoria. Reljefek narejen z njo je zelo lep .Vsem želim lep teden in nam , ki moramo delati čimkrajši:):):)

22 komentarjev:

  1. Wow, you have done some really beautiful work! Love it all! Thanks for linking! Hugs Nilla

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo, temu pa se reče pridnost. Veliko raznolikega si ustvarila. Meni so te zelene zelo všeč, predvsem pa ta zadnja, vse na njej je tako kot mora biti. In te vejice so krasne. No, tudi jaz še imem pet delovnih dni in zviznem na morje, tako da nama res želim en kratek delovni teden in dooolge pocitnice :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Beautiful vintage card.
    Thanks for joining us at Allsorts this week.

    OdgovoriIzbriši
  4. what a stunning and beautiful collection of cards! you are so talented!

    OdgovoriIzbriši
  5. Fuuul so lepe vse čestitke, tako kot vedno tvoje. Imaš nek smisel za kombiniranje, da je vedno vsega ravno prav in tudi barve vedno pašejo. Najboljša pa mi je vendarle tista vintage.. ta je pa za ukrast :)) Kdaj si rekla, greš na dopust??? :)) kje si doma, pa vem :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Vau, tale vintage lady je noro dobra. Pa še barve so meni najljubše.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovite čestitke, modra pa je še malce bolj čudovita.

    OdgovoriIzbriši
  8. OH MY!! These are all just simply Gorgeous..Love them all..You are one talented lady!!
    Hugs, Linda

    OdgovoriIzbriši
  9. Im back, I have something for you on my blog..
    Hugs, Linda

    OdgovoriIzbriši
  10. Pa saj ne vem kaj bi rekla ... mogoče, da nisi normalna ... ne to bi blo preveč neotesano od mene ... mogoče to, da si nekaj norega pojedla in ti je udarilo ven na pravem koncu ... jaaaaaaaaaaa to se lepo sliši ... ampak pomeni pa čist isto kot tisto taprvo ... svaka čast ... ;o)

    OdgovoriIzbriši
  11. Hi Alenka

    What a wonderful array of creations.

    I love your vintage card for the Allsorts Challenge.

    Well thought out and beautifully put together.

    Thank you for joining in the fun at Allsorts this week.

    Love Jules xx

    OdgovoriIzbriši
  12. Wow what a line up of gorgeous card I love them all! you have added so many gorgeous details like the pearls and brads.
    Thank you for joining us at stampin' for the weekend and good luck.

    X Amy X

    OdgovoriIzbriši
  13. Opala, te (kot tudi vse prejšnje) so pa res prekrasne. Lepo pobarvane, krasno sestavljene, ravno prav dodatkov! Najbolj všeč sta mi zadnja in ona v vintage stilu.

    OdgovoriIzbriši
  14. Wonderful card, Alenka:O) Love the shades of blue, the image is stunning, and the flowers are gorgeous. Love the pearls and the cute charm. Great take on Vicki's sketch.
    Thank you for joining us at Stampin' for the Weekend, good luck!
    Nancy;O)

    OdgovoriIzbriši
  15. Beautiful cards. The images you have used are brilliant. Love your details on them!

    Thank you for playing along with Stampin' for the Weekend. Hope you had fun and that you come back and join us again! Good Luck

    Kimmi

    OdgovoriIzbriši
  16. Kaj pa si ti pojedla, da si jih lahko toliko naredila???? :)))))
    Čudovite so - vse po vrsti!
    Naj ti dnevi do dopusta čimprej minejo!

    OdgovoriIzbriši
  17. Aaaaaa fouš fouš fouš za Viktorijo :(( jaz je nisem uspela dobit, ker sem bila malo prepočasna :))) in sem preveč odlašala ... zdaj je pa v tretjem planu :)))

    Moram ti priznati, da si v čestitkah že tako dobra, da samo še iščem tiste detaljčke, ki jih delajo tako izvrstne :)) in ni jih malo :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Wow you've certainly been busy with cards lately, they are all gorgeous, love the colors you used on the one for our challenge, the blue and white look so nice and crisp, and love the distressed look on the music note paper, the string and charm are lovely too.
    Thank you for participating in the "Stampin' for the Weekend" challenge this week.. Good luck and we hope you'll continue to join in on the challenges on a weekly basis. Have a wonderful day.
    Donna xx

    OdgovoriIzbriši
  19. Gosh, what a beautiful selection of cards you have created. I love the vintage theme you have used for my lil sketch for this weeks SFTW challenge. The floral arrangement and pearls, together with the paper doily looks so pretty. Thank you for joining in with this weeks challenge, good luck xx vicki xx

    OdgovoriIzbriši
  20. Beautiful cards! Great interpretation of Vicki's sketch. I love the colours and the cute charm.
    Thank you for joining us at SFTW this week and good luck! :)
    Vanja

    OdgovoriIzbriši
  21. Oh WOW what amazing cards, each one is gorgeous.
    luv
    Debby

    OdgovoriIzbriši
  22. Fantastic vintage card

    thanks for joining us at allsorts

    Emma xxx

    OdgovoriIzbriši