nedelja, 06. december 2009

Božič s Sarah Kay in Miklavž

Štempiljke SK so mi zelo, zelo všeč, ampak odtiske pa pobarvam težko. Toliko drobnih detaljev.Jaz pa izgleda že res slabo vidim, oziroma bi morala po nova očala.Saj, ko barvam( ponavadi ponoči ), je vse v redu. Zjutraj pa že ni več:(:(
No vseeno, nastale so tri voščilnice. Odtiske pa sem dobila pri Miki-hvala!
Obiskal nas je pa tudi Miklavž- se vidi, da smo bili čez leto pridni:):)
Otrokom je prinesel take zavitke in moj sin je kmalu ugotovil, da je uporabil mojega hroščka.Kasneje pa mi je rekel,da je on že prejšnje leto sumil, da sem Miklavž jaz. Letos pa pravi, da se je prepričal v to, ker jaz znam najbolje uporabljat hroščka:):):)Oh ti naši otroci.:):)Jaz sem mislila, da on več ne verjame v dobre decemberske može, pa sem se pošteno uštela- škoda:(
Mislim pa, da za Božička še ni čisto prepričan:):)Sama sem dobila Miklavževo darilo, kar pri Snežinki-Hvala!!!
A ni lepa:):) Jaz pa vem, da jo je tam pustil Miklavž, ker mi je Snežinka povedala, kako se je "borila" z njim:):)

12 komentarjev:

 1. WOW!! These are all simply stunning.. I LOVE these images.. and you have done such a lovely job with all of them..Very lovely!!
  Hugs, Linda

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepe čestitke si naredila, vedno jih znaš tako lepo sestavit, z občutkom in kar se mene tiče so prav tako zelo lepo pobarvane. In ta Miklavž - mama, enostavno si predobra s hroščem :-) Pa še takšno krasno snežinsko si dobila, si pa res bila pridna.

  OdgovoriIzbriši
 3. Kako lepe voščilnice. Pa še miklaževo darilce si dobila. Očitno si bila res pridna :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Lepotičke, ki so sestavljene tako, kot znaš le ti. In Miklavževi paketki so prav simpatični. Mogoče pa je tekom let tudi Miklavž ušel v ustvarjalne vode? .)

  OdgovoriIzbriši
 5. Meni je to barvanje nadvse všeč. Čeprav imam sama tudi takšne "probleme". V živo in od daleč so pobarvani odtiski super, ko pa dam fotko na net, vidim kakšno Epomanjkljivost". Ampak ravno to ji da še poseben čar (vsaj meni se tako zdi :))
  Pri prvi mi je (poleg vsega ostalega)všeč, kako si uporabila tag, pri drugi barva in pri tretji zanimiva uporaba traku.

  OdgovoriIzbriši
 6. Super lušne čestitke!
  S snežinko pa verjamem, da je bilo dela, zatoti je po moje še bolj pri srcu, kaj?

  OdgovoriIzbriši
 7. Spet si naredila krasne čestitke, zelo so lepe!

  OdgovoriIzbriši
 8. Še ena serija super lepih čestitk,kar se pa miklavža in drugih decemberskih dobrih mož tiče ti svojmu sinu kar razlož,da dokler verjame pridejo,ko pa neha verjet jih pa ni več,sam mal pomoči potrebujejo in glede na to ,da tudi sama še verjameš...............

  OdgovoriIzbriši
 9. še vedno občujem tvoje močne barve in vzorce. Res si mojstrica. Sumničanje okrog Miklavža so pa res simpatična, naša se še vedno čudi, kako da je prinesel točno tisto, kar je želela, čeprav ni pisala..Tamali pa: ja saj je vendar Miklavž!

  OdgovoriIzbriši
 10. Zelo lepe in polne....I like it!!!!

  OdgovoriIzbriši
 11. Kako lepe voščilnice in radodaren miklavž;)

  OdgovoriIzbriši
 12. :) a k tebi je šla snežinka :)))


  Sarike so pa itak zakon :)

  OdgovoriIzbriši