četrtek, 21. januar 2010

Še zadnji dve vili

Zunaj je mrzlo, zelo mrzlo. Vsaj zdi se mi tako, čeprav danes še nisem bila zunaj.Na vejah je ivje, debelo ivje.Malo se me loteva nekakšen prehlad, kiham , šmrkam in komaj čakam soboto. To soboto sem prosta-juhu!Imam veliko planov za soboto in se bojim, če me res zagrabi bolezen, ne bom uspela narediti vsega.
No pa se vrnimo k vilam. Pri meni doma je prijetno toplo in nastajajo vilinske čestitke.Danes vam pokažem sestrici prve vile.
Ta se imenuje Bird fairy- ptičja vila. Štempiljka je precej velika in je bila skoraj prevelika za mojo čestitko, ki ima mere 13,5X13,5. Naredila sem jo malo drugače, kot sicer. Barvala sem z barvicami in white špiritom, poudarke naredila s Promarkerji in Copici. Kupila sem par odtenkov Copicov, ker mi določeni odtenki manjkajo.Primerjava Promarker -Copic:Copic je boljši.Tanka konica je res kot čopič in zelo lepo se barva z njimi.
Barve, ki sem jih izbrala, niso moja običajna kombinacija, ampak zadnje čase prav rada delam v vijolični barvi:):)
Obe čestitki pa lahko tudi sodelujeta na izzivu Cute Card Thursday, kjer želijo vile.

Druga današnja vila pa se imenuje Flower Fairy-cvetlična vila.Čestitka je narejena kot običajno, postopek barvanja pa je enak , kot pri prejšnji vili.Tudi barve so bolj običajne zame:):):)
Zadnjič sem bila okregana na otočku, da prilepim male slikice.Danes sem se malo poigrala na računalniku, malo obrezovala,....Pa povejte, če so te slikice boljše:):):)Ampak je pri teh slikicah tudi en problem. Na njih se lepše vidi moje barvanje in vse moje napake narejene pri tem:(:(

7 komentarjev:

  1. Vile so pravljično čarobne. Napakic pa jaz ne vidim, tako da ne govori bedarij, ker sta čestitki popolni.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jao,pa kok maš ti teh lepotičk???Čestiki sta pa čudoviti in ni opazit kakšnih napak,zato res ne vem kaj kompliciraš.

    OdgovoriIzbriši
  3. Se poplnoma strinjam s Tiaro picajzl:):)

    OdgovoriIzbriši
  4. Just beautiful!
    Thanks for joining us on CCT :)
    Hugs x

    OdgovoriIzbriši
  5. Vidim, da si čisto padla v ta vilinski svet :-) Tista prva je res precej velika, ampak dobro si to speljala s tem posebnim načinom odpiranja. Ta druga pa je taka nežna, romantična.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako mi je všeč odpiranje pri prvi, je že med priljubljenimi in čaka na posnemanje. Hvala.

    OdgovoriIzbriši