sobota, 1. maj 2010

3. izziv na Craft-alnici

Seveda se bom udeležila tudi tretjega izziva na Craft- alnici:):)
Tokrat je Vladuška za izziv dala fotografijo.
Ob fotografiji mi je začela delati domišljija 100/ uro. Sama izvedba zamišljenega pa je počakala. Ker sem trenutno v perlicah, do zadnjega lasu na glavi, me je prav težko zvabiti k papirju. Čeprav mislim, da je papir moja prva ljubezen. Ampak saj ljubezni je lahko tudi več, a ne:):):)
Torej naj vam povem svojo zgodbo te fotografije.

Danes je bila v mestu. S kočijo se je odpeljala na dogovorjeno mesto in se dobila s svojo dobro prijateljico in zaupnico. Po spehodu v mestu sta se ustavili v prijetni gostilnici, ki ima lepo urejen vrt, tak senčen z velikimi divjimi kostanji. Naročili sta obvezen čaj in poklepetali, si zaupali skrivnosti in se veliko nasmejali. Tako razpoloženi sta odšli še k fotografu, kjer se je prejšnji teden slikala. Danes je slike dobila in po slovesu od prijateljice odšla peš domov.
Doma je sedla za svojo mizico in napisala dolgo pismo zaročencu. Utrujena od napornega popoldneva je svetilko ugasnila in jo odnesla na drugo mizico, se pripravila za spanje in sladko zaspala.
Na mizici pa so ostali popisani listi, ki so kukali iz mapice s papirji, vrtnica, ki jo je po prihodu domov utrgala na domačem vrtu in vejica belih spominčic. To so rožice, ki so ji najbolj pri srcu. Upala je , da bodo tako lepo cvetele tudi drugo pomlad, ko bo svojemu ljubemu rekla "DA".
Preden je zaspala, je pomislila, da mora poleg fotografije , v pismo priložiti še nekaj listov rumene vrtnice , ki tako lepo diši.
Kokica najlepša hvala za slikico mlade dame.

12 komentarjev:

  1. o kako lepa zgodbica in čestitka BRAVO je moj favorit

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita voščilnica in krasna zgodba.

    OdgovoriIzbriši
  3. No ja vedno znova znaš presenetiti tako z umetnostjo ustvarjanja kot tudi z umetnostjo pisanja ... luštna zgodbica in čestitka, ki je nastala sled njenim sanjam ... ;o)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepa zgodba in čestitka še bolj :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepo si prenesla vzdušje s fotografije na voščilnico. Pa še z lepo zgodbico si pospremila vse skupaj.

    OdgovoriIzbriši
  6. ♥ ♥ ♥ tole se pa bere kot roman :)

    Super je! Toliko mini detaljov ...

    OdgovoriIzbriši
  7. Super - zgodba in voščilnica. Mlada dama si je zaslužila takšno objavo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Alenka, zelo sem vesela, da je fotografija tako spodbudila tvojo domišljijo. Bravo za zgodbico, ki ji daje piko na i ta čudovita romantična čestitka. Všeč mi je njena razgibanost in vsi detajli in papirji, ki si jih uporabila.

    OdgovoriIzbriši
  9. Luštna zgodbica in čudovita čestitka :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Vauu se zgodbico ima ta čestitka! Odlično. Hvala, ker sodeluješ na tretjem izzivu CRAFT-alnice.

    OdgovoriIzbriši
  11. Kakšna lepa dama! Postavitev je super. Kdaj sledi nadaljevanje zgodbe?

    OdgovoriIzbriši