ponedeljek, 17. maj 2010

Počivam:):)

Vikend, ki je minil, je bil zame zelo naporen. Danes , takoj po končani službi sem zlezla v posteljo in spala, kot ubita 2 uri. Saj je bilo tudi v službi zelo naporno, ampak jaz krivim vikend.
No kako je bilo?:):)
Sobota:
Srečanje v Velenju.Zabavno, poučno, nasitno, klepetavo, pred srečanjem pa tudi zapravljalno( Trgovina Memories v Celju):):):)
Torej organizatorke so bile super. Hvala Urša, Lidija in Mravljica!!!!!Samo mi pa še vedno ni jasno zakaj ste dobile, tako različno velike škatle za darilca.:):):):)
Urša hvala, ker si nas učila kaligrafskega pisanja- gotice. Mislim, da skoraj nikoli na srečanju ni vladala taka tišina in tako dolgo!!!!!
Tudi swapali smo v Velenju. Mravljica je organizirala swap palčkov- malčkov iz fima. Kako luštni miceni kvadratki, so se gnetli na mizi:):)
Moji so bili takšni
Drugi swap,o katerem se je na otočku veliko govorilo, je bil swap japonskih kroglic. O takem swapu smo govorile že kakšno leto. Potem pa se je Vesna opogumila in ga je organizirala. Na začetku je bilo veliko prijavljenih na ta swap, ampak je potem številka swapovk uplahnila. Pa zato ni bilo nič manj zabavno. Nasmejali smo se in zabavali.Posebno način izdelave je bil zanimiv. Vsaka se ga je lotila na svoj način. Ker pri izdelku ni pomembna uporabnost , ampak izgled so bili izdelki zelo zanimivi:):):)
Svoji kroglici sem naredila iz ping-pong žogic(ker ravno odgovarjajo velikosti- 4 centimetre). V notranjost žogic sem dala kraguljčke, da zdaj prav veselo zvončkljata.Pobarvala sem ju z akrilno barvo, čez pa polepila bleščice. Tako sta nastali moji disco kugljici, ki pa ju lahko uporabljaš tudi med božičnimi nakupi, ker imajo tak mil kraguljčkast zvok, ki ti sigurno polepša stresne božične nakupe:):):):)
Sama se dobila lepi roza, kvačkani kugljici,ki jih je naredila Lili. Pa smo že ugotavljali, da jih bo potrebno malo poštirkat:):):)
Potem je sledila nedelja. Moj nečak je šel k prvemu svetemu obhajilu in smo tudi malo proslavljali v krogu družine. Dobro smo jedli, se spet smejali in zabavali in zgleda, da me tudi to "zdela".
Mislim pa , da bom ta teden res večkrat zelo utrujena, ker je v službi noro. To je skoraj milo rečeno, glede na to , da se je začela selitev oziroma priprave na selitev.Komaj čakam, da to mine in da gre spet vse po ustaljenih tirnicah. Čeprav se prav nič ne veselim novega delovnega prostora.:(:(:(

7 komentarjev:

  1. Si pa res imela pester vikend in to z kroglicami se mi zdi zelo zabavna ideja in tudi tvoje se mi zdijo prav posrečene. Želim ti, da se vse v službi čimprej postavi v ustaljeni ritem. Sicer pa, današnji popoldan je bil naravnost za počivanje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Palčki malčki so naravnost čudoviti! In tudi kroglice - dobra ideja! Za razliko od tvojega vikenda, je bil naš miren, smo gnezdili doma, se greli, pospravljali, kuhali, ustavrjali...luštno je bilo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoji palčki malčki so bili prav za pojest. :) Te kuglice so bile pa toliko smeha, da je joj. :))) Si pa fajne disko kugle naredila. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ooooohohohohoho... božični nakupi :)))))))))

    OdgovoriIzbriši
  5. hahahahaha glede swapa kuglic, glede škatl pa, sej na koncu so bile pa vse enako velike, nisi opazila, da sem kopirala Mravljico hahahahah

    OdgovoriIzbriši
  6. ...hmmm, kje pa si?
    Že 11 dni ni nobenega glasu od tebe tukile...kaj dogaja?
    Pa ja nimaš z bunkicami tolk dela :D :):D

    OdgovoriIzbriši