četrtek, 17. junij 2010

Mislim, da zdaj že lahko objavim:):)

Ja zdaj pa mislim, da je že pri prejemnici.:):):)
V prejšnji objavi sem povedala, da malo ustvarjam, ali bolje nič. :(:(
Nekaj sem vseeno naredila. Mravljica prav si imela- trikotnik je. Tale mi je delal velike probleme. Za bonbonček sem obljubila trikotnik, sicer malo drugačen (drug vzorec).
Izžrebanka Vladuška mi je povedala kakšne barve naj bo. Ker bi bilo luštno, če bi bile barve enake, kot pri uhančkih, ki jih je dobila , kot bonbonček nekaj časa nazaj, sem kontaktirala Damjano Ž.. Povedala mi je iz katerih perlic je naredila uhančke. Naročila sem jih in jih tudi kmalu dobila. Ampak volja za delo mi je pa pobegnila:(:(:(:(.
Končno sem se spravila na delo, ampak.....GROZA !!!!!!!Svetle perlice so začele pokat!!!!!!!!!Ko sem že parkrat parala in popravljala, si parala tudi živce in se mirila,......Mi je počil film!!!!!!Tako ne gre! Ne pridem nikamor. Zamenjala sem iglo, začela znova, pa še enkrat, pa še...........Noro!!!!!To se z delica perlicami ne bi smelo zgoditi!
Vzela sem druge svetle perlice, si izbrala drug vzorec in ga naredila!!!!!!:):)Čeprav ni v takih barvah, kot uhančki in je vzorec drugačen, upam, da bo Vladuški všeč.
Ker pa mi je ta trikotnik "požrl" mnogo, mnogo živcev, sem naredila drugo stran drugačno:):)
Sem prav vesela, da je konec nočne more s tem trikotnikom.
Mislim, da ima Sonja kar prav, da nam nekaj v naselju v vodo dajejo, ker se mi še vedno nič ne da:):):) Tudi Kreal je potrdila to teorijo, čeprav samo pol dneva pije to našo vodo:):):) Ja mogoče je pa z mano tako hudo, ker jaz to vodo pijem, z njo pa se tudi umivam :):):):)
Pa še nekaj:):) Tole sem objavila samo zato tako hitro, ker se bojim Namo- ta bi me brcala:):):):)

20 komentarjev:

  1. Fenomenalen trikotnik, izdelan v nulo. Da pa te perlice pokajo je noro - gotovo je kaj na vodi. A si jih kaj namakala?

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe, pa ti le ne škodi tako zelo tale voda, da ne bi mogla super obeska narest. Pa čeprav so ti perlice nagajala in si jih morala menjat. Končni izdelek je wauuuu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Oba obeska sta fenomenalna, čudovito ti je tole zopet uspelo :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. U, krasen je. Ti pa verjamem, da te je jezilo, če so perlice pokale. Nič čudnega, da zgubiš voljo. Pa smo jo s toplimi sončnimi žarki zgleda kar vse ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Še en čudovit obesek. V vsakem slabem je nekaj dobrega - sedaj ga bo Vladuška lahko nosila na obe strani in ima tako ogrlico 2 v 1.

    Meni je tudi zadnjič ena delica počila - čisto ta prva in to, ko sem hotela narediti drugo stran. Sem samo v škatlo pospravila, ker sem mislila, da se bom požrla od jeze.

    OdgovoriIzbriši
  6. Noro lep je , mogoče še lepši ker je obojestranski.
    Jest tud enga, hudi so.

    OdgovoriIzbriši
  7. Kljub problemom je krasno izpadel.:) Pa sej bi te nežno zbrcala:):):):)

    OdgovoriIzbriši
  8. krasen je in kot pravi Jana, še dva v enem.

    OdgovoriIzbriši
  9. WOW!! This is so pretty.
    Hugs, Linda

    OdgovoriIzbriši
  10. Krasen obesek!

    Ne morem verjet, da so ti perlice pokale ... trkam na les - meni ni počila še nobena

    OdgovoriIzbriši
  11. Alenka, da, prispela je ta lepota včeraj in ker sem bila celo ljubo popoldne odsotna, sploh nisem prišla do tega, da bi se ti zahvalila. Obesek mi je več kot všeč in super bo pasal k Damjaninim uhančkom. Hvala, da si se toliko trudila za mene in celo nabavila isto barvo perlic. In potem si se še matrala in jezila zraven. Z veseljem ga bom nosila in upam, da to vsaj malo omili tvojo jezo (upravičeno ob tem, kar se ti je dogajalo).

    Ta voda pa se je razlezla že povsod zgleda, če že kaj ustvarim, se pa mi objavit ne da :-).

    OdgovoriIzbriši
  12. Hm, tole z vodo se očitno dogaja malo širše, definitivno ni lokalizirano samo na vaše naselje. Pri nas je povsem isto stanje.

    Glede perlic - priznam da jih zdaj kar malo postrani gledam, tele dotične perlice, čeprav mi pri delu ni nobena počila, je pa res, da je struktura teh perlic čisto drugačna, od vseh ostalih delica perlic, kar sem jih do sedaj videla. Očitno je nek čuden material :(

    Trikotnik je čudovit!

    OdgovoriIzbriši
  13. ujeje kakšne težave, ampak konec dobro, vse dobro. Prekrasen izdelek je nastal!

    OdgovoriIzbriši
  14. Trud se je očitno izplačal. Kapo dol za vztrajnost! Trikotnik je čudovit, pa še na obe strani se lahko nosi.

    "Lena" obdobja so pa lahko koristna, ker se v njih nabere toliko energije za ustvarjanje, da potem enkrat kar bruhne na plano in takrat nastane kaj čisto posebnega ali pa kaka neverjetno množična proizvodnja.

    OdgovoriIzbriši
  15. Lahko si predstavljam izgubljeni čas in živce. In občudujem tvojo vztrajnost in natančnost. Obesek je fantastičen.

    OdgovoriIzbriši
  16. Obesek je nenormalno lep!!! Splačalo se je trudit ... sploh pa zato, ker ga bo prejemnica res cenila!

    OdgovoriIzbriši
  17. Kljub težavam, ki si jih imela je izdelek čudovit in opaziti je ves tvoj neznanski trud. :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Težave gor al dol - obesek je krasen! Ha, pa še modre barve :-)

    OdgovoriIzbriši