četrtek, 23. december 2010

Vsega preveč:(:(:(

"Preveč še s kruhom ni dobro!"
To je znala reči moja mama. Pa še res je!
Zmeda, divjanje, "norost", predpraznični čas,.......To se dogaja!!
V službi norišnica!Ne vem zakaj- saj bodo lekarne odprte tudi po božiču. Tudi za božič bo odprta dežurna lekarna in jaz v njej:(:(
V trgovinah gneča, vozički polni( pa ne samo daril!!). Saj bo trgovina odprta spet v ponedeljek, pa toliko vsega tudi ne moreš pojesti in popiti čez praznični vikend,.......Ali pa .....???
Pri nas v izdelavi še zadnja darilca...jaz jim rečem poslovna. Za sodelavke in sinovi učiteljici.
V vrečkah so knjižna kazala iz fima , na vrečkah pa je dodano preprosto voščilo .


Letošnji prazniki pa ne bodo najlepši, me je že vse minilo. Mislim, da včeraj, ko sem z avtom pristala v zadku pred menoj vozečega vozila!:(:(:(Se tolažim, da je samo pleh, bolje rečeno plastika. Ampak saj veste kako je....:(:(:(.
Pa še dežurna sem na praznično jutro. No tudi taki prazniki morajo biti, če imaš tako službo:(:(

10 komentarjev:

  1. Se pridružujem naslovu-vsega preveč...res je.Uf pa še tole z avtom... po pravici povedano...saj se veselim praznikov in vsega, po drugi pa..komaj čakam da bo 3. januar :-)
    Lepo praznujte!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ojoj, slediš Kreal, al kako! Res, sreča, da je samo pleh, ampak koliko dela ima pol človek s tem!

    OdgovoriIzbriši
  3. Še nekaj dni, pa bo konec norije. (Vsaj jaz se tako tolažim). Uf, tebi je vsaj darilca uspelo dokončati, mene še čakajo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Res je, več kot jest ne moreš, pa nekako spet pademo v tisti nakupovalni "rauš" in mislimo, da si moramo narediti zaloge za 10 let ;) Sama si niti pokukat ne upam v kaki velecenter, ker itak še parkirat nimaš kje ;) Po malem že komaj čakam, da bo te norije konec.
    Lušna darilca si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanimivo je letos to, da mi je že veliko deklet reklo in se jim pridružujem, da jim letos sploh ni do kupovanja in pohajkovanja po trgovinah. Prav se trudim, da sem malo odmaknjena od tega in se raje posvečam resničnemu bistvu teh praznikov. Tako mislim, da sem vsega skupaj posvetila nakupom letos slabi 2 urici, pa še to brez vsakega veselja, čisto načrtno. Ti verjamem, da se vseeno sekiraš in da ti je mrzko, da moraš delat. Ti pa želim vsaj lep in doživet Božični večer.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi sama se sprašujem kam bo šla vsa nakupljena hrana (saj je samo vikend). Nasploh me preseneča gneča v vseh nakupovalnih središčih. GRR.

    Samo, da je s teboj vse ok, avto boste že porihtal. Res, da je en kup opravkov...
    Lepe praznike, kljub temu, da bodo malo službeni.

    OdgovoriIzbriši
  7. Merry Christmas and Happy New Year!
    Kisses,Zondra Art

    OdgovoriIzbriši
  8. Če samo pomislim, da bi "padla" v to kolesje potrošništva, me je groza :) Bomo morali še skozi kakšno večjo krizo, da bomo spoznali, kaj je bistveno in nujno v življenju in ob praznikih.
    Tebi želim, da bi ti praznični dan minil hitro in ob prijaznih ljudeh, ki bodo prišli k tebi.

    OdgovoriIzbriši
  9. Pločevina bo že, ostalo pa.... se mi zdi, da je vsako leto huje in bojim se, da se ne obrne kmalu na bolje. Vse več potrošniške mrzlice in najbolj zanimivo se mi zdi, da več ko je trgovin, več je kupcev.
    Osebno so mi najbolj nesmiselna darila v stilu (ne vem kaj, pa postane to steklenica vina). Nikoli smisel darila nisem videla v tem, Pač Nekaj Dati, ampak DATI prav temu človeku, njemu, njej....pa naj bo to karkoli, magari magnetek za na hladilnik.
    Kljub dežurstvu ti želim lepe praznike. V tolažbo (sicer slabo) - nisi edina ki dela. Pri nas tudi hčera in jaz.

    OdgovoriIzbriši
  10. občutki res ne morejo biti prav fajni - vseeno je res samo pleh.
    službeni dan pa... če bo namenjen ljudem, ki te bodo potrebovali, bo po svoje poseben in prazničen - navznoter.
    darilca so luškana. preprosto je zakon :)

    OdgovoriIzbriši