sreda, 27. april 2011

Po praznikih

Po praznikih sem vedno malo čudne volje:). Sem kar malo "mimo":). Brez prave volje, želje za ustvarjanjem, želje za pospravljanjem( no to ni samo po praznikih), volje za nekaj konkretnega narediti, da bi bila zadovoljna.Jutri grem spet v službo, spet bo vse po starem in upam, da se vrne neka prava volja,...:)

Sem se pa razveselila nagradice, ki mi jo je dala Mateja

 Nagrado spremlja naloga:
Odgovori na vprašanja in nagrado podeli 10 blogom.

-Kaj te inspirira za naslov objave na blogu?     Karkoli: nekaj kar bo v objavi, čas objave, dogodki, ki se zgodijo in se me dotaknejo,....

-Opiši se s štirimi besedami:     Sem to, kar sem.:):)  Bi dodala samo še : Vzami ali pusti! (No nič ne znam povedati kratko in jedernato:):):)! )

Najljubši citat: If you can dream it, you can do it.( To si jaz prevajam tako: Kar sanjaš ,lahko tudi uresničiš.)

Nagrado pa dajem naprej:
Vsem, ki pokukate na moj blog, kaj lepega poveste, komentirate, svetujete,.... Meni je težko izbrati samo 10 blogov, ker nas je vedno več in na vsakem blogu se rada ustavim, pogledam, včasih komentiram, včasih tudi kaj novega izvem, včasih kopiram,....
Kaj si morem takšna sem:):):)

Ker pa me je nagradica razveselila in mi dala malo nove energije, sem se odločila, da bom blog preoblekla (spat:):)) , mogoče pa tudi kaj preuredila:)

5 komentarjev:

  1. Prazniki so super, ampak po njih se tudi sama počutim podobno kot ti. Kot da bi ti nekdo ponudil prst, pa si ti tako želiš celo roko. Saj veš, ravno se navadiš da si doma, pa moraš spet nazaj v službo. Upam, da se ti volja kmalu povrne. Čestitke za nagradico.

    OdgovoriIzbriši
  2. To je spet sam en mal slabši dan,jutr bo že bolje.Krasno si preoblekla blogec:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sem že mislila, da sem na napačnem blogu, ko ima tako živahno novo oblekico. Lepo. ;)

    Najpomembneje je, da si zvest samemu sebi in tako imaš vedno čisto vest.

    OdgovoriIzbriši
  4. In kako je bilo v službi? Pri nas smo bili smotani, vsi po vrsti :) Ne vem, zakaj niso prazniki kar cel teden, potem bi bilo veliko lažje začeti, hehe.

    Nova oblekca je pa prav zapeljiva ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ojla, Alenka. Po praznikih smo malce pretreseni. Daj skoči na moj blog, morda ti nariše nasmeh na obraz :-)))))

    OdgovoriIzbriši