sreda, 22. junij 2011

Hmmmmm.....

...........kako bi dala naslov tej objavi?
Bolijo me roke!!!!
Hvaležna mama
Knjižna kazala
Počitnice so tu!
Ne vem, res ne vem.
Prvo drži, kot pribito!!!! Res me bolijo roke. Delo z žičkami, rinkci,kleščami,.... res ni najboljše za moje artritične prste.Ful me bolijo!!!! Pa saj ni tako težko, boste rekli:):):) O ja , pa je!!!!!

Hvaležna mama. Tudi to drži. Posebno učiteljem v naši osnovni šoli. Moj Nikola je dislektik in že nekaj let ima odločbo in vsako leto organiziramo" krizni štab"-njegovi učitelji in specialna pedagoginja , ki je milo rečeno dušica zlata in skujemo plan, kako bomo zvozili leto. Spet nam je šlo super dobro. Zato sem jim od srca hvaležna.

Počitnice so tu! To pa tako že veste, ker če so pri hiši šoloobvezni otroci, to tako slišite vsak dan večkrat:):):)

Torej iz hvaležnosti sem naredila knjižna kazala za učitelje.
Ta so za "krizni štab"Te rožice, kaj rožice,.....rože so bile en ponesrečen nakup:):) Zdaj se mi pa tako dobro zdi, da sem jih koristno uporabila:):):)
Kazalo s črnimi kovinskimi kuglami je za učitelja. Ali zgleda zadosti moško?:):):)
To kazalo pa je za hčerino razredničarko. Me je prav lepo prosila, da hoče tako z mašnico. No pa naj ji bo, ker je pridna,......včasih:):):)Joj zdaj, ko pa lahko nalagam slikice......JUHU!!!!!!, bom pa še pokazala malo večje, oziroma bolj od blizu:):):)
Aja tršica ne gledat preveč natančno, ker mi niso ratale lepe zankce ( niso okrogle,... so bolj solzice),.......ampak so in držijo:):):):)
Tako pa je uspelo,...objaviti mislim:):):)
Hvala vsem za ogled in  komentar.
Imejte se lepo!17 komentarjev:

 1. Pismo, pa ti si ja čist.......v perlice padla :)).

  Prelepa knjižna kazala, tisti za učitelja mi deluje kot kakšen bolj fensi buzdovan ;)), Kazalo z mašnico je pa prelpo, res nekaj čudovitega.

  OdgovoriIzbriši
 2. Vse je zelo lepo. Se splača biti učitelj tvojim otrokom :)

  OdgovoriIzbriši
 3. joj tole je pa tako lepo da se kr ne morem nagledat

  OdgovoriIzbriši
 4. Lepa, zanimiva, pisana, kot jih vidimo le pri tebi :-))
  Super si jih skombinirala!

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lepa knjižna kazala, v šoli bodo navdušeni. Kar pa se tiče blogerja in njegovih težav, pa se te pojavljajo zdaj že kar nekaj časa in že kar na nekaj blogih smo razpravljale o tem. Tako da v takih primerih preklopi na kak drug brskalnik (eni so imeli težave z IE, drugi z Firefoxom). Je pa dobro občasno pobrisati cashe in piškotke. za cash za Firefix so navodila tukaj: http://support.mozilla.com/en-US/kb/How%20to%20clear%20the%20cache. Piškotke pa pobrišeš v istem okencu, samo na zavihku zasebnost ali Privacy. Za ostale brskalnike pa boš morala pobrskati :) Srčno pa upam, da bo google dal ven kakšno novo verzijo blogerja, z manj napakami. Ta zadnja je res katastrofa.

  OdgovoriIzbriši
 6. Pridna si bila in naredila krasne kazalke za vse tiste, ki pomagajo Nikoli, da lažje prebrodi svoje težave.
  Vladuški pa hvala za navodila :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Hvala dekleta! Vladuška hvala tudi tebi za dobra navodila!

  OdgovoriIzbriši
 8. Zelo pridna si bila. Kazala so krasna.

  OdgovoriIzbriši
 9. Ful dobra ideja...se bom drugo leto spomnila nanjo, upam!!!

  OdgovoriIzbriši
 10. Dobra ideja in njihova izvedba... mislim, da bodo vsi učitelji zadovoljni, saj se bliža čas intenzivnega branja romanov... morje nas počasi kliče=)

  OdgovoriIzbriši
 11. Zelo lepa in uporabna darilca. Lp

  OdgovoriIzbriši
 12. Res so lepa kazala. Tudi moško, dobro si se spomnila (to se mi je vedno zdel problem, naredit primerno knjižno kazalo za moškega...)

  OdgovoriIzbriši
 13. Mami je bila čist pridna! :) Naše tršice so vedno dobile kofe pa bonboniero. :)))

  OdgovoriIzbriši
 14. Čudovita kazalca si naredila. Prav vse dobro sede skupaj. In tisto temno je čisto primerno za moškega. Ja, mašnica pa zmaga.(hm, le kako to narediš..??)

  OdgovoriIzbriši
 15. Lepa kazala si naredila, mene je očaralo predvsem tisto z mašnico. Gotovo so bili prejemniki več kot navdušeni ob taki pozornosti.

  OdgovoriIzbriši
 16. Alenka super darilca zaučitelje. Ko kje vidim tale kovinska kazala, se spomnem, da jih imam tudi sama nekje... Pa saj ideje so vedno dobrodošle ;)
  Sem si naložila mozzilo, da bom lahko kaj komentirala, ker preko explorerja sploh ne gre, že lep čas :S

  OdgovoriIzbriši
 17. Tale tvoja objava je pa res pravi dokaz kako čez 100 let vse prav pride pa naj bo to še tako zgrešen in mim nakup ... hehehhehe ...
  Krasna kazala ...

  OdgovoriIzbriši