sobota, 19. december 2009

December se bliža koncu

Najprej se moram zahvalit vsem , ki pokukate na moj blog in tako lepo komentirate.
Moja hči se prav lepo zahvaljuje vsem ,ki ste komentirale njene slikice. Zdaj je malo važna:):) Mislim, da bo zaradi vaših pohval, kmalu prinesla na ključku še kakšno novo, za objavit :):)

Naj vam pokažem zadnje štiri božično-novoletne voščilnice, narejene po naročilu. Take voščilnice mi je težko narediti, ker hočejo bolj skromne, brez kakšnih dodatkov in podobno. Potem sem pri izdelavi močno omejena in po navadi mi te voščilnice niso všeč.Narejene so vse po istem kopitu in v strahu, da ne bi dala česa preveč gor, narejene hitro, brez užitka in srca:):)
Pravo nasprotje pa je tale šal iz volne z bunkami. Tega sem pletla rada in prav všeč mi je bilo kako raste . Delo ne napreduje tako hitro, kot s kosmato "volno", ampak je nastal vseeno hitro. Že med delom sem preizkušala, kako mehak je. Zunaj naletava sneg, pravzaprav ga je že kar malo preveč zame, ki grem popoldan še v službo in pomislim, kako toplo mi bo z novim šalom. Ja spet sem malo važna:):)
Pa še knjižno kazalo za zimske dni vam pokažem. Pri branju knjig v dolgih zimskih večerih, ko se zavijete v toplo odejo , vam lahko dela družbo jelenček Rudolf.To knjižno kazalo sem naredila za "mačka" na srečanju v Zagorju.Podobnega pa je dobila tudi organizatorka.

8 komentarjev:

  1. O, kako prikupne voščilnice si naredila! Je res težko delati po naročilu, sploh, če stranka želi čist "preproste"....

    Šal ti pa kar zavidam! Naj ti toplo služi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni so pa skromne voščilnice všeč ... morda tudi zato, ker bolj okrancljanih niti delat ne znam. Razni dodatki mi nikakor 'skup ne padejo' in potem ostanem pri okrasku ali dveh, kar pa je lahko tudi čist lepo.

    Šal je tudi krasen in je ravno pravšnji za današnji mrrrrrrzlo-seneženi dan.

    OdgovoriIzbriši
  3. Letos za druge nisem delala, sem pa lani in je bila želja ista.. no, malo manj okrancljane :) Saj je šlo in večini so pravzaprav tiste bolj všeč. Tele tvoje so čisto OK.
    Šal pa fino zgleda, toplo.. ampak se zaenkrat še kar prepričujem, da tega ne bom delala :)))) Čeprav sem včeraj opazovala tako volno tam v Centromerkurjevi trgovinici poleg tromostovja :))
    Veš, ne bi bilo nič narobe, če bi tisto podlago pod luštnimi kazalci celo pokazala. Danes, ko je tako vreme za doma bit, bi komot kukije s čokolado naredila, če bi videla recept :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Spet same umetnine, čestitke so pa zelo lepe veš in hčerine slike tudi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke so prav lušne, te pa razumem kako je, ko ne moreš sprostiti sveh svojih idej, ki ti rojijo po glavi:-) Šal je krasen, še posebej pa mi je všeč kazalo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Šal je krasen!
    Za čestitke pa si lahko le predstavljam kako omejuješ svojo domišljijo. Pa kaj češ, če so taka naročila. Sama tudi nerada delam po strogih kriterijih naročil ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovite čestitke, šal in kazalo - ma kok si ti pridna :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni so prav lepe in mogoče tudi sama stojim na stani tistih "z manj dodatki". Ampak one druge je pa tako fajn delat.
    Šal je pa prav fantastičen.Si se potem važila včeraj z njim?

    OdgovoriIzbriši