sobota, 5. december 2009

Jaz pa brundam......božične pesmi

Še dve božični vam pokažem.Odtiski so bili pobarvani in dolgo čakali, včeraj pa sem ju skombinirala v voščilnici. Zadnje čase sem se zalotila, da med barvanjem odtiskov brundam in mrmram božične pesmi. Najprej so me na to opomnili otroci.Čeprav sem se poskušala kontrolirati , mi ne uspeva.Opazila sem tudi, da imam za različne odtiske, različne pesmi.Snežaki in miški nastajajo ob melodijah Rudolf the red nose....Punčke se lažje barvajo ob melodiji White Christmas ali pa pri Let it snow , dobro pa uspevajo tudi pri Last Christmas.Božički imajo tudi svojo pesem-We wish you......Hiške, vasice in ostale malo bolj resne štempiljke, pa se kar same obarvajo med brundanjem Svete noči:):)
Aja, zdaj pokažem voščilnice, potem grem pa še malo brundat.Moram pohitet, ker danes popoldan delam. Ampak jutri pa je moj dan:):):)
Veselo soboto in nedeljo vsem!

4 komentarji:

  1. Krasno si jih sestavila. Všeč so mi globoke, bogate barve. Pa tiste zelene vejice so mi tudi mega...

    OdgovoriIzbriši
  2. Zaradi tvoje nagradice tudi jaz brundam :)) in po youtubu iščem stare božične :)
    Lepi čestitki si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Očitno si nas res okužila z božičnimi pesmimi in ta virus je supeeer. Kak je to fajn tako si brundat in zraven rezat, zlagat, sestavljat ... Lepo si jih pobarvala in sestavila. Sploh ta snežak mi je všeč s tem plaščem.

    OdgovoriIzbriši