nedelja, 31. januar 2010

Zadnja objava v januarju

Vikend se bliža koncu.Bil je prekratek, čeprav sem imela prosto oba dneva. Zasul nas je sneg- ponovno:(. Zato sem jaz uživala v toplini našega stanovanja in prepletala, kvačkala, malo barvala, sestavljala, skratka uživala.
Naredila sem zapestnico iz perlic, ki sem jih kupila pri skupnem nakupu v Frogwillu. Zapestnica je za hči. Zadnjič, ko sem pospravljala perlice, se je zapičila v te in rekla, da nujno rabi zapestnico:):):) Naredila sem tako tanko kvačkano iz štirih perlic v vrsti.Bila sem pohvaljena in ko me hči pohvali sem srečna. Ker najstniki zelo" šparajo" s pohvalo:):):)
Potem sem pa v roke vzela še nove swarovski srčke in se poigrala z njimi. V prvem poskusu mi je nastalo neko čudno gnezdo, ki ni bilo nič podobno tistim prekrasnim obeskom , ki jih naredi McCrafty.Ona res obvladuje swarovske- naredi take lepe stvari, da se redno slinim po njenem blogu:):):) Njo sem tudi prosila za načrt. Hvala!!!!
V drugo je šlo, kot po maslu in nastalo tole.
Zdaj moram pa samo še pritrditi na ogrlico in je končano. Sem pa ugotovila, da nisem dobro izbrala perlic. Prozorne, ponoči, pri luči, z mojimi očmi in očali- misija nemogoče. Res vidim vedno slabše. Ko bi vse izgledalo tako veliko-to bi pa šlo:):):)
Drugič se moram tega lotiti pri dnevni svetlobi in na balkonu- bo hitreje narejeno:):)
Čaka nas nov delovni teden. Naj mine hitro in prijetno, ustvarjalno in zabavno!

6 komentarjev:

  1. Luštna zapestnica je, punca že ve, kdaj pohvalit :) tale srčkast obesek pa je tudi prav zanimiv, lepo si ga izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zapestnica je res v super barvi. Obesek je pa prava paša za oči in dušo.

    OdgovoriIzbriši
  3. o kok si bla pa ti pridna , in obesek ti je super uspel

    OdgovoriIzbriši
  4. Veš kaj, kar bolj samozavestna bodi! Če je bilo tole že v drugo, poklon do tal. Tudi s kombinacijo ni nič narobe!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Spet krasotice. Pa le pazi na oči, da bo še veliko takih in podobnih nastalo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hej, kje pa piše, da mora vse prvič uspeti :). Brez skrbi, tudi jaz sem že velikokrat "ponavljala" vajo. Lepa kombinacija barv, le tako naprej!

    OdgovoriIzbriši