sreda, 25. maj 2011

Maze lace za Anjo

Anja je izbrala barve, jaz sem pa zašila. Sem malo pohitela, ker mi je rekla moja ljuba hči , da nikoli nič ne naredim zanjo. Sem morala kaj hitro popraviti ta slab vtis:):):)
Takole pa je narejena. Jaz sem jo poimenovala "Barbi "maze lace, zaradi barv. Hči zadnje čase vedno večkrat kupuje roza oblačila. Sploh ne vem , kdaj se njen okus tako spremenil. No pa kaj se čudim,... saj se kar naprej nekaj spreminja:):):)


Upam, da bo Anja zadovoljna in da je zapestnica vsaj toliko vredna, da bo še ona kaj naredila zame:):):):). Mogoče....... kdaj pomila posodo:):):)
Povezavo do načrta za zapestnico najdete v eni prejšnjih objav.

Zdaj moram pa stran od računalnika, oziroma ne smem brskati po netu, da ne bom našla kak nov načrt, ker moram najprej še nekaj narediti za hči. Ampak o tem drugič!

10 komentarjev:

  1. Kar zavidam tvoji hčerki. Upam, da kmalu začneš delati tudi uhane!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo mami, danes pade še kaj drugega, kot samo posoda :o). Krasna je!

    OdgovoriIzbriši
  3. O tvoja hči je pa res lahko ponosna na novo zapestnico ... saj je res prekrasna ... se mi multi dopade ...

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo zelo lepa, krasnih barv in vzorčka...LP:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Okus se res s časom spreminja in prav je tako. Lepo zapestnico si ji naredila in zdaj bo ponosno razkazovala svojo roko :).

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo barvno kombinacijo se je izbrala tvoja hči. Mamine roke pa so pridno sčarale čudovito zapestnico. Popolen par sta. :) :)

    OdgovoriIzbriši
  7. uauuu, mega... sploh si ne predstavljam, kako scopraš tole skupaj... kakorkoli - cel teden ne boš videla umazane posode :)

    OdgovoriIzbriši