sobota, 2. julij 2011

Malo se je ohladilo:):)

No meni vsekakor odgovarja, tole vreme....... malo hladnejše. Z leti vedno bolj trpim med hudimi vročinami, jih prav sovražim:)
Vas bom pa še bolj ohladila:):)
Naredila sem Zimsko škatlico. V originalu se imenuje Snow Crystal Box. Načrt zanjo sem našla že zelo dolgo nazaj na internetu, mislim, da na strani Julie S. Pretl. Ampak mi ni bilo jasno, kako jo narediti. Zdaj pa s pomočjo njene knjige, v kateri je vse lepo razloženo, je šlo:):)

Na naslednjih dveh slikicah se zelo lepo vidijo napake ( napačne perle) . Saj jih najdete,... ne?

Zakaj jih nisem popravila?? Zato, ker sem opazila prepozno, pa še lena sem:):) 

Dno škatlice in pokrov s spodnje strani:
Pa še obvezna primerjava s kovancem:):)

 Pri meni doma še vedno diši po sivki. Sodelavka mi je prinesla še malo večjo pošiljko sivke. Zato sem naredila še nekaj butaric. Jaz jih imenujem Skuštranke, ker moje niso tako lepo narejene , kot pri ostalih ustvarjalkah. Pri njihovih butaricah ne štrlijo ven cvetki.
 Ampak tudi take so bile sodelavkam všeč in so bile vesele dišečih darilc:):)

Danes sem pogledala med svoje spremljevalce.Zelo presenečena sem bila, ko sem ugotovila, da je moj blog opazila Eva Maria Keiser in se mi pridružila, kot spremljevalka . Zelo sem ponosna.Eva Maria je mojstrica perlic!!!!!!






13 komentarjev:

  1. Ja, pa ja se je ohladilo...ozračje že en mičken, teb je pa čist zakuhalo...pa sej ne morem vrjet, da še kar škatlce delaš...boh tipomahi :P (pa nam tud!)
    PS:...sm šla firbcat kdo je ta teta Eva in definitivno ima hujšo obliko virusa, ki si ga pokasirala ti...sem pa prepričana da ni več daleč dan, ko bo tvoj virus mutiral v njenega ;-)(preveri spremljevalce še pri meni :P)

    OdgovoriIzbriši
  2. Wow. Kaka škatlica. In prejšnje škatlice. Tebi se je čisto strgalo :) Pa tudi butarice so super. Pa kaj če so malček skuštrane. Jaz jih niti takih ne spravim skupaj. No, priznam, lani niti lavande nisem pobrala. Temu lahko rečeš lenoba :P

    OdgovoriIzbriši
  3. O kako čudovita škatlica in ne sekiraj se za napakice, če jih ne bi omenila, jih sigurno nobena ne bi opazila.
    Fantastično izgleda in vsak ti čast za tole pretikanje in da na koncu izgleda tako majhna :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Gledam, se čudim, občudujem ... lepoto in velikost škatlice. Super! Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Ah, seveda se takoj opazijo napačne perlice :) Pa še kaj, sploh se ne vidi, da bi bilo kaj narobe. Čudovita škatlica. Tvoje skuštranke so tudi čisto okej. Glavno, da služijo namenu.

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasni radovi, prekrasni!

    Lijep pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni pa še vedno ni jasno, kako je to narejeno!!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Tudi ta modro-bela je čudovita in jaz ne vidim tistih nepravih perlic. ;) Tvoji skuštrančki so prav tako krasni.

    OdgovoriIzbriši
  9. Se vidi, da ti ohladitev prija. Po mojem imaš ti kakšno čarobno paličico s katero copraš vse te škatlice. Enkratna je!

    OdgovoriIzbriši
  10. Prekrasna škatlica. Jaz ne vidim nobene napake, še manj pa mi je jasno kako je to narejeno.

    OdgovoriIzbriši
  11. Uf kako krasna je tale tvoja škatlica ... vsaka je lepša od druge ... jao ... le kako ti uspe? ... pa tudi skuštranke voham prav do tu ;o)

    OdgovoriIzbriši
  12. Prav čarobno lepe so perličaste škatlice, pa napak sploh ni. Tudi jaz sem videla ime Kaiser, upsi pa sploh nisem vedela, da je taka mojstrica. Hvala za informacijo. Tudi jaz že perlam... poletje je tu, samo da jaz nisem tako zadovoljna, ker me zebe.

    OdgovoriIzbriši
  13. Kakšna zimska lepotička!
    Tudi jaz napak ne vidim in prav tako mi ni jasno, kako tole sčaraš skupaj.

    OdgovoriIzbriši