sreda, 2. november 2011

Šivaj in uživaj

Šivaj in uživaj!

Tako piše na vrečki , s katero sem prinesla domov blago nakupljeno v Kilometru. Pa sem se malo zamislila.:):) Že v prejšnji objavi ste videli, da sem malo poskušala šivati. Blago je v tako lepih barvah in  vzorcih, da me je premamilo:):) Seveda šivanje ni bila nikoli moja "močna" točka in vedno me je bilo malo strah šivalnega stroja. Ampak kdor me pozna, ve da sem firbčna, da rada poskusim kaj novega, da sem trmasta,...... Tako sem naredila nekaj prijemalk za vroče lonce.

Na začetku, ko so bili trakovi blaga zrezani in so bili še vsi enako široki in dolgi in vsi rezi ravni,....ja vse je bilo idealno:):):), sem si govorila : Alenka , pa ti si nora, ti si en tak norec!!!! Pa veš ti dobro, da to ne znaš!!!! Pa škoda blaga!!! Madonca, še stroj boš ferderbala!!!!!!Pusti vse pri miru, boš že za kaj drugega ponucala blago!!!!

Ampak kakor pravim  : Ni mi dalo miru.Pa sem začela šivat:):) Na začetku sem zelo pazila, da se kvadratki stikajo , da je vse ravno, pa sem parala, pa norela, pa.......Potem pa sem vedno bolj pogledovala k vrečki. Najbrž sem mislila vse skupaj notri zatlačit in nekam skriti, ampak..... ne. Začela sem si ponavljat: Šivaj in uživaj!!!! Pa sem tako tudi začela. Ni bilo več vse tipi-topi, ampak začuda, so se kvadratki večinoma lepo postavili in potem sem res začela uživat:):)

Kaj bom zadaj s tem? Seveda sem se zdaj , ko je delo končano streznila in seveda zdaj resno premišljujem, da pa tole res ni najbolje in seveda ni primerno iz roke dat!!!!!!!!
No, mogoče pa med pranjem razpade! Ampak je škoda blaga:):)
No tole je nastalo med uživanjem, če bo pa za darila,.......moram premisliti.Drugače pa imam zalogo 26 prijemalk, kar tudi ni kar tako. Sploh, ker jaz sama tega ne uporabljam:):):):) Ampak takole lepo pisane prijemalke, bi pa popestrile kuhinjo, ne?




 Tole je pa zadnja stran:)
Takle kupček jih je!:):)
Prazniki so mimo, začenja se nov mesec, ki bo zame zelo naporen. Zdaj bo malo manj uživanja in veliko manj prostih dni:(:(
Vi pa uživajte, karkoli delate in kjerkoli ste!

9 komentarjev:

  1. Halo, tole je zelo lepo! Pri takem kupu ti je pa menda že zrasla samozavest. Uživaj.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ojej, to pa je bilo enga šivanja (in paranja kot praviš). Ampak meni zgledajo super in mislim, da jih lahko kar mirne vesti daš iz rok :) Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. O si faca!! Malo probaš nekaj, in rata 26 prijemalk! Bravo za potrpljenje in izdelke, ki jih brez skrbi lahko daš iz rok.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ah daj no. Koliko si rekla 26 prijemalk? To pa je bilo ene uživancije. Prav tako ne vidim nobenih krivih šivov in ja prav primerne bodo za darilca - brez sramu in slabe vesti jih lahko podariš. Res si faca, tako da se šivanja še kar loti. Blaga ti je sigurno še veliko ostalo☺

    OdgovoriIzbriši
  5. Kakšna krasna zbirka, jaz jih pa uporabljam in jagodno-zelena kombinacija bi pasala v mojo kuhinjo :-) Hec, super si naredila tole, mi je všeč! Zelo lepo blago!

    OdgovoriIzbriši
  6. Wow. Pa kaj tebi ne gre od rok. Tudi šivanje. Ti pa lahko povem, da mi gre vse veliko lažje od rok, po srečanju v Logatcu, ko nam je Kreartiv povedala par fint.
    Suzy

    OdgovoriIzbriši
  7. Sem jest vedla da ti neki kuhaš, k te ni nikjer slišat:):)Waw krasno lepa zaloga.A je tud kej za prčkalnico:):):):)tam okol božiča.Kje je zdej un smeško k se po tleh vala:):):):):)

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako lep kupček. Čudovita darilca, nič ne razmišljaj, vsaka jih bo zelo vesela. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Uauu, tole pa je bil Kilometer. Luštne prijemalke, lahko potrdim tudi osebno, ker sem jih imela priložnost pošlatati. Vsekakor Alenka, kapo dol, šivanje je tvoja vrlina.

    OdgovoriIzbriši