četrtek, 18. februar 2010

Prve velikonočne

Predobro se poznam. Najprej rečem saj je še dosti časa, potem pa zadnje dni hitim in pacam, da bi jih naredila zadosti za ožje in daljno sorodstvo in prijatelje. Čestitke namreč. Zgodba se ponavlja pred vsakimi prazniki:)
Zato sem pa letos začela prej:)
Najbrž so tako zelo živih barv, ker je zunaj turoben zimski dan. Konec zime težko pričakujem. Letos se mi zdi, da se prav vleče, najbrž zaradi obilice snega, ki ga nisem več vajena. Ves čas se tolažim, da bo sneg hitro skopnel , sonček bo ogrel zemljo in na plano bodo pokukali zvončki, trobentice, žafrani. Na drevju se bodo popki napeli in zraslo bo nežno listje , v nežnih zelenih odtenkih, trava bo kar čez noč ozelenela. Nabirat bom šla regrat. Obožijem ga!!!!
Povem vam to se bo zgodilo tako, skoraj čez noč. Potem pa nas bo dajala pomladanska utrujenost,....
Zato sem jaz začela delat velikonočne čestitke zdaj:):):)

Ta dva zajca sta lani prišla prepozno, do mene, čeprav sem ju naročila veliko pred Veliko nočjo in zato še nista bila na čestitkah. Ker izgleda , da sta plavala vso pot iz Kanade sem ju pustla počivati, pa še posušila sta se dobro:):):)


Štempiljko s križem sem pa res nujno rabila. Takoj mi je bila všeč in sem vedela, da bo letos krasil moje čestitke za Veliko noč križ s cvetjem:):)

14 komentarjev:

  1. Krasne štempiljke so in lepo si skombinirala na čestitko!Tudi jaz sem že začela, nekaj imam že napicpointanih, sestavljene pa še nobene :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Si pa pridna! In hitra. :D Kdaj je že velika noč?

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo si jih pokombinirala,pridna.Tudi v moji kuhinji že nastajajo velikonočnice ;))).

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse tri so zelo lepe! Prav pomladno živahnih barv!

    OdgovoriIzbriši
  5. oooo, kak simpatičen zajc!:))
    vse so lepe... spet čudovite kombinacije barv in odlične postavitve.

    OdgovoriIzbriši
  6. O, so lušne ćestitke, takih živih barv, ki kar kličejo pomlad. Tudi jaz obožujem regrat. Verjetno smo ga željni zato, ker je še ena redkih stvari, ki se je ne dobi čez vso leto ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lepe čestitke! In prav lepo je videti, da je nekdo tako priden in je že začel z velikonočnimi voščilnicami. Jaz sem še daaaleeeč stran od njih. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Prav lepo so nas ogrele tvoje čestitke in nikoli ni prezgodaj začeti! Res so lepe!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Fantastic cards.. the little rabbits are so cute and the cross is just beautiful.. very lovely work..Im so looking forward for spring to get here..Its my fav. time of the year..
    Hugs, Linda

    OdgovoriIzbriši
  10. Lepe :) si kar pravi čas začela :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Super so! Posebno tista s križem je fenomenalna! Čas pa je ravno pravšnji za začetek! Pohvalno! Moram še jaz začeti!

    OdgovoriIzbriši
  12. Pa se je začela tudi ta tema, krasne čestitke si naredila :-))

    OdgovoriIzbriši
  13. vse so luštne, samo tista s križem je pa fenomenalna :)

    OdgovoriIzbriši